Buiten yoga in de natuur

Begin je zondagochtend met buiten yoga, Lu Jong bewegingsleer. Zolang het weer het toelaat gaan we yoga beoefenen in de natuur. Bij regen of extreme kou wijken we uit naar onze oefenruimte in ons sfeervol yogacentrum. Buiten oefenen geeft een extra dimensie aan de les. Alle elementen zijn dan aanwezig; ruimte, aarde, lucht, vuur en water. Perfect om Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga te beoefenen.

Lu Jong is een eeuwenoude bewegingsleer om blokkades op lichamelijk, geestelijk of energetisch niveau op te heffen door het gebruik van de adem in de houdingen. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. Deze les is voor iedereen te volgen, je hoeft beslist niet lenig te zijn.

We beginnen de les met verstilling / landen in het moment. Daarna starten we met het opwarmen, strekken van het lichaam. Vervolgens gaan we over tot de bewegingen van de vijf elementen. Daarna maken we de keuze uit de verschillende houdingen van de bewegingen van de vijf lichaamsdelen, vijf  vitale organen en zes bijkomende condities. De les sluiten we af met een korte meditatie of diepe ontspanning.

We verzamelen om 09.45 bij het yogacentrum en lopen dan naar een parkje dicht in de buurt, bij regenachtig of koud weer blijven we binnen. De les start dan om 10.00 uur en duurt tot 11.00 / 11.15 uur. Na de les is er de mogelijkheid tot stellen van vragen en het drinken van een kop thee.

De kosten van deze les zijn 7,50 per les.

We starten weer met de buiten yoga in het laatste weekend van april 2018.

Je kunt je nu al aanmelden!

aanmelden yogales