Freelance yoga docent

We geven ook les als freelance yogadocent.  Als je op zoek bent naar een enthousiaste yogadocent die bijvoorbeeld een yoga les kan invallen of voor vast neem dan met ons contact op voor de mogelijkheden. Onze werkgebied is Limburg en Noord-Brabant.

Ellen
Stefan

Wat je van ons mag verwachten

We zijn beiden zeer bevlogen yogadocent. Typerend voor onze lessen is de combinatie tussen zachtheid en kracht. In onze lessen wordt de nadruk gelegd op de connectie tussen ademhaling en beweging. Door de vloeiende bewegingen die onder begeleiding van de ademhaling in elkaar overgaan. Hierdoor zijn onze lessen een vorm van een bewegende meditatie. Hierin is ruimte voor zachtheid.

Gelijktijdig kenmerken onze lessen zich ook door een mix van dynamische series en houdingen, die je helpen om in je kracht te komen. Uiteraard kunnen we de lessen afstemmen op jouw wensen. Heb je meer behoefte aan een rustige les met een zachte flow of juist een pittige intensieve flow, dan is het voor ons geen enkel probleem om aan deze wens te voldoen.

Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten als yoga instructeur, dan kan je contact met ons opnemen door een email te sturen naar  Op aanvraag kunnen onze tarieven worden toegezonden.