Vijf elementen massage.

Dit is een uitstekende manier om lichaam en geest te ontspannen. Daarnaast ook een methode om de grove chakra’s te openen. Dit heeft als resultaat dat je energie gaat stromen. De verschillende manieren van aanraken zorgen voor verschillende types van energie. Deze verschillende energieën kunnen daarom verschillende types van chakra’s openen. Deze Kum Nye Vijf elementen massage is een vereenvoudigde samenvatting van Tibetaanse massagetechnieken.

De massage kan zittend, staand maar ook liggend op de buik gedaan worden. Het fijne aan deze vorm van masseren is dat dit kan met de kleren aan. Je kunt ook kiezen uit een behandeling met verschillende oliën omdat je hiermee de energie extra helpt stromen. Hierbij is het natuurlijk wel zo dat het bovenlichaam ontbloot is.

Ik masseer in een bepaalde volgorde. Om te beginnen met de mannelijke elementen; vuur en aarde. Daarna werk ik met de vrouwelijke elementen; wind en water. Tenslotte is er de ruimte, de vereniging van de mannelijke en vrouwelijke elementen.  Al deze voorgenoemde elementen worden vervoerd door de wind energie.

Samengevat de vijf elementen massage balanceert de energieën. Bovendien heeft de massage een ontspannende werking op lichaam maar eveneens ook op je geest.

Vuur Element

Deze massage is erg heilzaam en zorgt ervoor dat de energie zachter gaat stromen. Daarom noemen we dit de energie van mededogen.

Aarde Element

Deze massage zorgt ervoor dat via de wind energie van het aarde element. Hierdoor gaat deze beter stromen. Dit is de geluksenergie. Daardoor kun je ook meer geluk ontvangen.

Wind Element

Door middel van deze zachte aanraking kunnen blokkades los komen en chakra’s openen. Dit heeft als gevolg dat het element wind zuivert. Maar het helpt de wind om op een juiste manier te stromen.Deze massage helpt jou ook om meer liefde en vreugde te ervaren.

Water Element

De beweging zorgt voor de stroming van de wind energie van het element water en opent chakra’s. Daarnaast  genereert deze massage gevoelens van vriendelijkheid.

Ruimte Element

Bij deze massage wordt gebruikt gemaakt van een speciaal type van energie die de wind energie van het ruimte element genereert. Dit creëert een kalmte die zich verspreidt door het hele lichaam heen. Daarnaast balanceert het ook alle andere energieën.

Prijslijst

Vijfelementen massage rug, 25 minuten €. 25,00
Vijfelementen massage rug met bijpassende oliën, 25 minuten €. 35,00
Vijfelementen massage rug en benen, 35 minuten €. 35,00
Vijfelementen massage rug en benen, met bijpassende oliën, 35 minuten €. 45,00

Wil je een afspraak maken voor een massage neem dan contact op. We plannen dan in overleg een afspraak in. Dit kan zowel in overdag, ‘s avonds of in het weekend.

Sluit Menu
This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
532