Massage

Vijf elementen massage.

Een uitstekende manier om lichaam en geest te ontspannen. Daarnaast een methode om de grove chakra’s te openen. Dit heeft als resultaat dat je energie gaat stromen. De verschillende manieren van aanraken zorgen voor verschillende types van energie. Deze verschillende energieën kunnen daarom verschillende types van chakra’s openen. Deze Kum Nye Vijf elementen massage is een vereenvoudigde samenvatting van Tibetaanse massagetechnieken.

De massage kan zittend, staand maar ook liggend op de buik gedaan worden. Het fijne aan deze vorm van masseren is dat dit kan met de kleren aan. Je kunt ook kiezen uit een behandeling met verschillende oliën omdat je hiermee de energie extra helpt stromen. Hierbij is het natuurlijk wel zo dat het bovenlichaam ontbloot is.

Tijdens de massage beginnen we met de mannelijke elementen; vuur en aarde. Daarna werken we met de vrouwelijke elementen; wind en water. Tenslotte is er de ruimte, de vereniging van de mannelijke en vrouwelijke elementen.  Al deze voorgenoemde elementen worden vervoerd door de wind energie.

Samengevat de vijf elementen massage balanceert de energieën. Bovendien heeft de massage een ontspannende werking op lichaam maar eveneens ook op je geest.

Vuur Element Massage

Deze massage is erg heilzaam en zorgt ervoor dat de energie zachter gaat stromen. Daarom noemen we dit de energie van mededogen.

Aarde Element Massage

Deze massage zorgt ervoor dat via de wind energie van het aarde element. Hierdoor gaat deze beter stromen. Dit is de geluksenergie. Daardoor kun je ook meer geluk ontvangen.

Wind Element Massage

Door middel van deze zachte aanraking kunnen blokkades los komen en chakra’s openen. Dit heeft als gevolg dat het element wind zuivert. Maar het helpt de wind om op een juiste manier te stromen. Het is verbonden met liefde en vreugde. Deze massage helpt jou ook om meer liefde te ervaren.

Water Element Massage

De beweging zorgt voor de stroming van de wind energie van het element water en opent chakra’s. Daarnaast  genereert deze massage gevoelens van vriendelijkheid.

Ruimte Element Massage

Bij deze massage wordt gebruikt gemaakt van een speciaal type van energie die de wind energie van het ruimte element genereert. Dit creëert een kalmte die zich verspreidt door het hele lichaam heen. Daarnaast balanceert het ook alle andere energieën.

Vijfelementen massage rug, 25 minuten €. 25,00
Vijfelementen massage rug met bijpassende oliën, 25 minuten €. 35,00
Vijfelementen massage rug en benen, 35 minuten €. 35,00
Vijfelementen massage rug en benen, met bijpassende oliën, 35 minuten €. 45,00

Reserveer je massage via onderstaande kalender

http://yogalesvenlo.nl/
februari 2018
ma di wo do vr za zo
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234