Winkel

Wees welkom om een kijkje te nemen in onze Yoga web- winkel. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van  meditatie- en yoga materialen, Yogi Tea en spirituele cadeau- artikelen. Je kunt ook yoga oefenkaarten downloaden voor thuisgebruik of in de yoga les

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje kijk dan eens bij onze spirituele cadeau artikelen. Een mooie chakra hanger of een pendel. Maar ook het Ohm teken als wanddecoratie is een leuk geschenk voor iemand anders of jezelf!

Als je ondersteuning nodig hebt voor het in balans brengen van je chakra’s dan vind je hier de juiste producten zoals wierook, kaarsen en olie. Maar ook mooie grandfoulards te gebruiken als sprei of wanddecoratie zijn te koop.

Ook voor een lekkere kop Yogi Tea kun je terecht. Wij hebben een groot assortiment Yogi Tea in onze yogaschool en webshop. Voor iedereen een goede kop (biologische) thee op het juiste moment.

Je bestelling wordt binnen 24 uur verzonden en je kunt afrekenen via iDeal. Alles direct geleverd uit eigen voorraad. De yoga webwinkel is ook op afspraak  geopend voor het afhalen van bestellingen, zelfs in de avonduren. De oefenkaarten zijn te downloaden.

Mocht je naar een artikel opzoek zijn dat nog niet in de winkel is opgenomen neem dan contact op. Vaak kunnen wij dit wel snel leveren door goede contacten met onze leveranciers.