Evenement Droomconcert met Sacha en Irene

 15,00

Irene en Sache maken gebruik van tibetaanse klankschalen, fluiten, drum Nada tarangini, Tanpura en stemmen. Het gebruik van deze instrumenten nodigen je uit om te genieten en te ontspannen. De klank en trillingen voel je diep in alle lagen van je lichaam. Dit droomconcert bestaat uit diverse onderdelen zoals mantra-zingen, klankschalen healing en zoveel meer.

Wissen
SKU: Evenement Droomconcert met Sacha en Irene Categorie:

Beschrijving

Irene en Sacha maken gebruik van tibetaanse klankschalen, fluiten, drum Nada tarangini, Tanpura en stemmen. Het gebruik van deze instrumenten nodigen je uit om te genieten en te ontspannen. De klank en trillingen voel je diep in alle lagen van je lichaam.

Koop nu je ticket aan zodat je verzekerd bent van een plaatsje bij dit unieke concert. Bij dit concert kun je lekker gaan liggen of zitten. Geniet van de klank van de instrumenten op alle lagen van je lichaam en geest. Je bepaalt zelf hoe diep je erin meegaat en of mee zingt of alleen luistert. We keren steeds terug naar een stilte op de klank intens te kunnen ervaren.

Wil je mee op deze droomreis? Neem een matje, kussen en dekentje mee, zodat je in ontspanning kunt genieten. Je kunt binnenkomen een half uur voor aanvang om alvast je plek in orde maken en een kop thee of koffie drinken.

Extra informatie

Datum

Zaterdag 08 juli 2017, Zaterdag 28 oktober 2017

Tijdstip

19.30 – 21.30, 20.00 – 22.00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.