Pendel rozenkwarts bol

 9,95

Pendel rozenkwarts bol. Deze pendel bestaat uit de 7 chakra edelstenen te samen met een rozenkwarts bol.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: Pendel rozenkwarts bol Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Pendel rozenkwarts bol. Deze pendel bestaat uit de 7 chakra edelstenen te samen met een rozenkwarts bol.

Kernwoorden rozenkwarts: liefde geven en ontvangen.

Werking rozenkwarts: rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. Als rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. De steen wordt vaak gekoppeld aan de energie van Maria en Quan Yin. Rozenkwarts heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, longen, vruchtbaarheidsproblemen, duizeligheid, Alzheimer, Parkinson en stressgerelateerde klachten en aandoeningen (zoals overspannenheid of burnout). De steen is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen.

Metafysische eigenschappen rozenkwarts
Chakra: hart chakra (4e)
Sterrenbeeld: stier & weegschaal

Pendelen

Een pendel (vaak een druppelvormig metalen of kristallen voorwerp aan een draadje of kettinkje) kun je gebruiken om je levensvragen te beantwoorden. Je houdt de pendel vast, stelt een vraag en wacht af hoe de pendel reageert en hiermee antwoordt.
Pendelen maakt direct contact met de wijsheid uit uw onderbewuste. Het antwoord komt uit uzelf.  Het is daarmee een prima methode om erachter te komen wat er in je onderbewuste leeft.  Het geeft inzicht in de dingen die u diep vanbinnen wel weet, maar waar u zich op de oppervlakte (niet altijd) bewust van bent.  Pendelen zou u dus kunnen beschouwen als een brug tussen het bewuste en het onderbewuste.
Iedereen kan leren pendelen.  Al zal het niet iedereen direct de eerste keer lukken om een reactie van de pendel te krijgen.

Dat kan bijvoorbeeld komen doordat je denkt het niet te kunnen, of doordat je de pendel met je denken in beweging probeert te krijgen.  Hiermee blokkeer je jezelf en je neutraliteit. Dus enige oefening, neutraliteit en zelfvertrouwen zijn wel gewenst om de pendel te activeren, en om informatie die door de pendel wordt gegeven goed te kunnen interpreteren.

Ook zijn er mensen die het vermoeden hebben dat de pendel word aangestuurd door een negatieve kracht, deze personen ervaren het idee dat niet  hun onderbewuste niveau de pendel laten bewegen maar een entiteit buit zichzelf.  Wanneer u tijdens het pendelen dit gevoel ervaart, onderbreekt u dan het pendelen, wellicht kunt u het op een ander tijdstip opnieuw proberen.  Maar let wel, pendelen doet u in eerste instantie om in contact te treden met uw eigen onderbewuste, dus mocht u blijvend het gevoel hebben dat u pendel
word gestuurd door iets of iemand anders, dan is het wellicht beter u te verdiepen in een andere methode(es) om in contact te treden met uw onderbewuste.

Voorbereiding voor Pendelen

Het is zeer belangrijk dat u tijdens het pendelen niet word gestoord, niet door u mobiele telefoon, maar ook niet door een persoon die (onverwacht) de kamer betreed. Concentratie is een van de belangrijkste ingrediënten van het pendelen.
Volg onderstaande tips op zodat u voorbereid en geconcentreerd aan het pendelen kunt beginnen.

 • Zoek een rustige ruimte waar u niet kunt worden gestoord en waar zo min mogelijk elektronische stoorzenders staan.
  Zorg dat u in deze ruimte ontspannen aan een tafel kunt zitten en uw voeten naast elkaar op de grond kunt plaatsen.
 • Steek (eventueel) een kaars aan of zet een rustig muziekje op als u dit helpt te ontspannen.
 • Ga zitten op een comfortabele stoel. Controleer of uw voeten plat naast elkaar op de grond staan; dit zorgt voor een goede aarding.
 • Sluit uw ogen. Concentreer u op uw ademhaling en adem ongeveer een minuut rustig in en uit. Hierdoor maakt u contact met uw onderbewuste.
  Wanneer u een warm gevoel door uw lichaam heen voelt stromen, betekent dit dat u in contact bent gekomen met uw onderbewustzijn.
 • Maak uw geest leeg van alle gedachten die niet met het werken met de pendel te maken hebben.
 • Stel uzelf de vraag: Ben ik bereid om open en eerlijk te zijn ten aanzien van de informatie die ik kan ontvangen?
  Ben ik in staat om een neutrale positie in te nemen ten opzichte van wat er komen gaat?
 • Wees heel eerlijk naar uzelf en laat u niet leiden door allerlei dwingende beweegredenen van uzelf om per se een bepaald antwoord te verkrijgen.