Met veel plezier organiseren we regelmatig workshops en evenementen in ons yogacentrum. Deze workshops en evenementen zijn voor iedereen toegankelijk. Een mooie manier om met ons en het yogacentrum kennis te maken. Extra evenementen en speciale workshops worden via Facebook en deze site bekend gemaakt.

Lu Jong Yogadag

Wil je kennis maken met de Tibetaanse bewegingsleer Lu Jong of wil je een dag voor jezelf om je beoefening en kennis te verdiepen?

De bewegingen ondersteunen het zelfhelende vermogen van het lichaam en verhogen ook de innerlijke warmte. Hierdoor kun je een gezond lichaam houden maar ook nieuwe ziektes voorkomen. Daarnaast brengen we met deze bewegingsleer de aandacht helemaal in het moment.

Lu Jong Yoga bestaat uit 4 series met in totaal 23 oefeningen die eenvoudig te leren zijn en waarvoor je niet lenig hoeft te zijn. De oefeningen beïnvloeden ons fysieke, mentale en energetische welzijn en werken ook op spiritueel niveau.

Programma

10.00 – 10.15 Binnenkomst met thee en iets lekkers.
10.15 – 10.30 Introductie Lu Jong.
10.30 – 13.00 Beoefening van de Lu Jong bewegingen.
13.00 – 14.00 Vegetarische Lunch.
14.00 – 15.30 Beoefening van de Lu Jong bewegingen.
15.30 – 16.00 Eindontspanning.

We aan de slag met de oefeningen en krijg je achtergrond informatie over de oefeningen.

Mocht je al op les zijn, dan kun je ook aan deze workshop meedoen om je houdingen te herhalen. Het is ook een mooi moment om je kennis te verdiepen en je bewustzijn van het doen, brengen naar het voelen. 

Meedoen

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijft zo op de hoogte van onze activiteiten.
Selecteer lijst(en):