Zaalverhuur

Zaalverhuur: incidenteel huren van de oefenruimte en/of ontvangstruimte.

De zaal en/of ontvangst ruimte is per uur te huur maar ook enkele dagdelen in blokken van 4 uur of als blok van 8 uur te huren voor het houden van vergaderingen of het geven van cursussen, workshops en andere activiteiten zoals bijvoorbeeld yoga, tai chi, volksdansen, jazz dans, bewegen op muziek, ouderen gymnastiek, oefentherapie, praktijkruimte, schilderlessen, speltherapie, etc.

De zaal heeft een vloeroppervlakte van 80 m2 en voorzien van een airconditioner. Deze oefenruimte is standaard sfeervol ingericht. Op de vloer ligt vloerbekleding. In de ruimte kunnen makkelijk 20 personen op een oefenmat liggen met voldoende ruimte tussen de matjes. Wil je een presentatie houden dan is het ook mogelijk om stoelen in de zaal te plaatsen in overleg.

De ontvangstruimte heeft een vloeroppervlakte van 50 m2 en heeft de beschikking over een garderobe, receptie, pantry en bijbehorende faciliteiten. Standaard staat hier een grote tafel met 14 stoelen. Ideaal voor het houden van vergaderingen, cursussen of workshops. Het is ook mogelijk om staan tafels en krukken in de ontvangstruimte erbij te plaatsen.


Zaalverhuur: regelmatig huren van de oefenruimte en/of ontvangstruimte.

Heb je zelf een praktijk of een wekelijkse activiteit of workshop en zoek je een oefenruimte, zaal? Lijkt het je leuk om aan ons centrum deel te nemen? Neem dan contact op zodat we kennis kunnen maken om te kijken of we met elkaar samen kunnen werken.

Tenslotte indien je de zaal en/of ontvangstruimte wekelijks wilt huren dan kunnen wij een speciaal tarief aanbieden. Voor meer informatie of het huren vul onderstaand contactformulier in.


Relax Centrum Venlo Zaalverhuur
yogacentrum de zonnegroet venlo yogastudio
yogacentrum-de-zonnegroet-venlo-oefenruimte
yogacentrum-de-zonnegroet-venlo-koffiehoek
yogacentrum de zonnegroet venlo zaal
yogacentrum de zonnegroet venlo yogales in sfeervolle yogastudio

Reserveringsaanvraag / offerte zaalverhuur.

Naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Email *

Voor welke datum of data en tijdstip wil je huren? *

Welke activiteit vindt er plaats? *

Hoeveel personen zijn er in totaliteit? *

Welke ruimte wil je huren en hoelang? *
Zaal en ontvangstruimte: 20,00 per uur (afname minimaal 2 uur, exclusief btw)Zaal en ontvangstruimte: 70,00 per dagdeel (4 uur, ochtend/middag/avond exclusief btw)Zaal en ontvangstruimte: 100,00 per dag (8 uur, ochtend/middag/avond exclusief btw)

Wil je koffie / thee / gebak erbij?

Het is niet toegestaan om te eten of drinken in de oefenzaal. De zaal en/of ontvangstruimte wordt schoon opgeleverd na gebruik door huurder. Het gebruik van de zaal en/of ontvangstruimte is voor eigen risico van de huurder en Yogacentrum De Zonnegroet Venlo is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen van de huurder, gebruiker of deelnemer. Eventuele schade ontstaan tijdens het gebruik van de zaal en/of ontvangstruimte zal vergoed worden of hersteld worden door de huurder. De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade als de zaal door overmacht niet beschikbaar is. Elk extra uur of gedeelte hiervan, buiten de afgesproken uren, wordt apart in rekening gebracht á €.20,00 ex. btw.