Je bekijkt nu Abonnementswijzigingen

Abonnementswijzigingen

Het aanbod in de verschillende soorten abonnementen bleek te ruim te zijn. We hebben het abonnementsaanbod vereenvoudigd. Voor de meeste deelnemers veranderd er niets.

In het jaarabonnement hebben we nu 2 keuzes. Namelijk 1 les per week of onbeperkt aantal lessen per week. De keuze van 2 lessen in de week is vervallen. Mocht je nu 2 lessen in de week hebben dan is deze per heden omgezet naar onbeperkt lessen per week voor hetzelfde lesgeld.

Bij de doorlopende abonnementen is de optie 24 lessen in 24 lesweken vervallen. De andere doorlopende abonnenten blijven ongewijzigd in voorwaarden en prijs.

Lesgeld

Jaarabonnement (gespreide betaling over 12 kalendermaanden)
• 1 les per week €. 37,50 p/m (36 reguliere lessen in 52 kalenderweken)
• Onbeperkt lessen €. 59,50 p/m (36 reguliere lesweken in 52 kalenderweken)

Doorlopend abonnement (betaling in 1 keer)
• 12 lessen in maximaal 12 lesweken €. 153,00
• 18 lessen in maximaal 36 lesweken €. 252,00
• 36 lessen in maximaal 36 lesweken €. 432,00

Aanmelden voor een les kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de betreffende les. Het wijzigen of annuleren van de les kan tot 24 uur van te voren. Daarna kun je de les niet meer wijzigen en wordt deze van je tegoed afgeschreven.

Mocht je last-minute niet komen en je kunt je digitaal niet meer afmelden dan graag afmelden via de betreffende Groeps-WhatsApp (0773512851) anders wachten we totdat je er bent. We gaan ervan uit wie zich aanmeldt dat degene ook naar de les komt. Het is vervelend als de groep op jou wacht en je komt niet opdagen.

Avondles: Je bent welkom om max. 10 minuten voor aanvang binnen te komen om samen een kop thee of koffie te drinken. Natuurlijk mag je ook alvast de zaal in gaan om je mat klaar te leggen en in stilte te wachten totdat de les begint.

Dagles: Je bent welkom om max. 05 minuten voor aanvang binnen te komen om direct de zaal in te gaan. Leg je mat klaar en wacht in stilte totdat de les begint. We drinken de thee of koffie na de les.

Op onze website op de pagina INFO vind je de downloads van de jaarroosters, folders, algemene voorwaarden en meer.

Ter herinnering
– In de yogazaal de stilte en rust bewaren, zowel voor als na de les.
– Drink tijdens en na de les voldoende water, neem je flesje (water) mee.
– Oefen het liefst op blote voeten.
– Trek kleding aan die je alleen voor yoga gebruikt.
– Als je je spullen uitgepakt hebt zet je tas dan in de “materialenkast”.
– Thee- of koffiekopjes horen niet in de zaal. Je leraar loopt graag veilig en ongehinderd rond.
– Zet je telefoon geheel uit (uitzondering in overleg met je leraar).
– Respecteer je eigen mogelijkheden en grenzen in de les.

Af en toe moeten we herinnert worden aan regels en voorwaarden. Aan onze eigen persoonlijke waarheden en disciplines. Maar ook onze houding ten opzichte van de buitenwereld als universele levenswaarden / morele regels en onthoudingen.

Geef een reactie