Wij bieden ook yoga lessen in Arcen aan in samenwerking met Health Care Bad Arcen. Dit is een fysiotherapiepraktijk annex kuurcentrum gevestigd in Thermaalbad Arcen. Onderstaande vormen van yoga kun je bij ons op de locatie Health Care Bad Arcen volgen. Natuurlijk ben je welkom om een proefles mee te doen.

Dru Yoga 

Deze yogavorm ook wel bekend als “yoga van het hart”, is een bewegelijke zachte vorm van yoga. Deze vorm werkt met series, die Energy Block Release (EBR) worden genoemd. Dru Yoga bestaat ook uit verschillende onderdelen: klassieke yoga asana’s (houdingen), pranayama (de wetenschap van de ademhaling), mudra’s (handgebaren), positieve affirmaties, bekrachtigende visualisaties en ontspanning. Verder kan men er energiek, uitgerust en vrolijk van worden.

Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga

Deze yogavorm  is ‘meditatie in beweging’. De Tibetaanse bewegingsleer is 8000 jaar oud en werd beoefend door monniken die, ver weg van medische hulp, hiermee zelf hun lichaam én geest gezond hielden. Lu Jong is een lichamelijke maar tevens ook een meditatieve vorm van yoga. Je bent bezig op fysiek, energetisch en mentaal niveau. Door het sturen van de adem kunnen we genezen van ziektes en onbalansen. Deze vorm bestaat uit 23 oefeningen die eenvoudig te leren zijn en waarvoor je niet lenig hoeft te zijn

banner nieuwsbrief

De lestijden in Arcen zijn:

Lu Jong Yoga

Donderdag 09.00 tot 10.00 
Vrijdag        11.45 tot 12.45

Dru Yoga

Donderdag 10.30 tot 11.30/11.45
Vrijdag        13.30 tot 14.30/14.45

Abonnementsvormen:

 Abonnement 1: 1 les per week, 1 les blok (12 lesweken) €. 120,00
(1 vaste yogales en lesdag)

Abonnement 2: 2  lessen per week, 1 les blok (12 lesweken) €. 190,00
(2 vaste yogalessen en lesdagen, alle les combinaties mogelijk)

Abonnement 3: onbeperkt aantal lessen per week, 1 les blok €. 220,00
(Je kunt met elke les meedoen, volgens het lesrooster)

Losse les €. 15,00
(Je kunt een losse les volgen als je een gast bent bij Thermaalbad Arcen of verblijft op Résidence Klein Vink of bij Parkhotel Bad Arcen)

Sluit Menu