Je bekijkt nu Corona-update

Corona-update

Vanuit de regering worden sportscholen vanaf zaterdag 6 november 2021 verplicht om mensen die groepslessen volgen bij binnenkomst te scannen op hun QR code. Wij vallen ook onder deze verplichting omdat yoga (nog) in de categorie sportscholen valt. Je hebt een geldige code als je volledig gevaccineerd bent, een negatief testbewijs hebt of recentelijk bent hersteld van corona.

Het houdt ook in dat we iedereen vragen de code mee te nemen. Dat kan op je telefoon of op papier. De docent zal van iedereen die aan een groepsles meedoet bij binnenkomst de QR code scannen. Je hoeft dan geen mondkapje op. Kom je iets kopen in de winkel of je verblijft in het yogacentrum voor bijvoorbeeld een massage of een andere afspraak dan checken we geen QR code maar is een mondkapje wel verplicht.

Onze maatregelen in en rondom het Yogacentrum

We volgen de regels van de overheid en de adviezen van het RIVM, de yogabranche organisatie én gebruiken ons gezond verstand. We hebben een ruime yogazaal waarbij er ventilatie is via deuren en door afzuiging, reiniging en verversing lucht door airconditioning. Daarbij staan in de yogazaal een ionische luchtzuiveraar en luchtreiniger/bevochtiger met HEPA-filters. 

Wil je meer lezen over wat wij doen en van jou verwachten? Klik dan hieronder op de knop en lees het corona-yogaprotocol.

Geef een reactie