Docufilm: Walk With Me

In de periode 17 november – 11 december wordt in Filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo de documentaire Walk With Me vertoond. Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat.

Thich Nhat Hanh komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien.

Walk With Me biedt een nooit eerder vertoonde toegang in deze gemeenschap. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar acceptatie. Treed binnen in een wereld van bewustwording.

Wie heeft er zin om op zondag 3 december gezamenlijk naar deze film te gaan? De film begint om 19.00 uur en duurt 1,5 uur en kost €. 8,50. Als je mee wilt gaan dan horen we graag van je voor 26 november in verband met het bestellen van de kaartjes.

 

Geef een reactie