Je bekijkt nu Groepslessen starten vanaf 06 juni

Groepslessen starten vanaf 06 juni

De groepslessen starten weer vanaf zondag 6 juni. Wat heerlijk om weer met elkaar te mogen oefenen. De energie die er vanuit een groep komt maakt de yoga en meditatie beoefening nog sterker.

Samen oefenen in de Shala (oefenzaal) brengt verdieping in de les. Je ziet bij elkaar dat de yogahouding op verschillende variaties uitgevoerd kunnen worden. Zo kan iedereen yoga doen op zijn eigen niveau.

Daarnaast is het ook gewoon gezellig. Samen in de humor delen maar ook soms minder leuke stukken van het leven samen delen. Natuurlijk brengt yoga je naar jezelf en is de beoefening individueel. Toch is het soms fijn om ervaringen met elkaar te delen. Dit gebeurd soms maar is ook weer geen doel.

In onze groepen mag en kan iedereen zichzelf zijn. We vinden het belangrijk om de ruimte te bieden voor stilte maar ook voor een lach en een traan. Door het naar binnen keren en het beoefenen van yoga kunnen vastgeroeste emoties en gevoelens los komen. Dan is het fijn om je thuis te voelen en de emoties ook los te kunnen laten in een prettige omgeving met “yogavrienden” en een deskundige leraar.

We zeggen altijd :  Yoga is geen psychologische hulp of praatgroep. Voor deze soort hulp ga je naar een psycholoog. Echter yoga en meditatie is een manier om tot innerlijke rust te komen. Vanuit die innerlijke rust kan heling op allerlei lagen ontstaan. Fysiek, mentaal en energetisch. 

Je hebt al alles in je om de perfectie versie van jezelf te zijn. Yoga en meditatie is een pad om hierbij (weer) thuis te komen. Meld je nu dus aan voor de yoga- en meditatielessen.

Wees van harte welkom bij een van onze groepslessen!

Geef een reactie