En wéér moeten we sluiten, jammer he? Maar we geven niet op!

En wéér moeten we sluiten, jammer he? Maar we geven niet op!

Er mag van de overheid wel les gegeven worden aan 1 of 2 personen. Daarom de komende tijd prive of duo les in het yogacentrum.

• Een half uur les voor met 1 of 2 personen.
• Wil je een uur les dan boek je twee tijdstippen achter elkaar.
• Je kunt de les boeken als een extra losse les of uit je tegoed.
• Als je Privéles wilt volgen dan boek je 2 keer hetzelfde tijdstip. Je kunt dan ook aangeven van te voren wat je wilt oefenen.
• Wil je met 2 personen les boek je 1 keer het tijdstip en wacht je af of er nog iemand hetzelfde tijdstip boekt. Mocht dit niet zo zijn dan wordt de les geannuleerd of krijg je de mogelijkheid aangeboden om deze als Privéles te volgen.
• Annuleren of verplaatsen van de les is NIET mogelijk.

In de Dru Yoga les doen we een Energy Block Release serie of een andere sequentie zoals een Maangroet , Aardegroet of Zonnegroet. We sluiten af met een korte ontspanning.

In de Lu Jong Tibetaanse yogales doen we een serie. Je kunt kiezen uit 1 van de 4 series. We sluiten af met een korte meditatie.

In de Yoga Nidra les gaan we een half uur in slaapyoga om naar volledige lichamelijke en geestelijke ontspanning te komen. Dit allemaal door weinig inspanning.

In de meditatie les gaan we 30 minuten mediteren om tot innerlijke rust en ontspanning te komen en er inzichten mogelijk zijn.

Je kunt je les(sen) boeken via www.momoyoga.com/yogalesvenlo
Iedereen is van harte welkom. Juist in deze tijd wellicht een mooie manier om met de lessen, het yogacentrum en de docent kennis te maken.

Als je lid bent van het yogacentrum kun je de lessen uit je lestegoed boeken. Ben je geen lid dan kun je je tegoed kopen tijdens het boeken.

Daarnaast stellen we ook ons YouTube kanaal weer open. Op https://www.youtube.com/channel/UCNhWuIFmuDCmVSiC2w0ijsQ kun je al eerder opgenomen lessen weer bekijken.

Ik hoop dat dit zo duidelijk is voor iedereen en dat we elkaar toch komende week weer zien!

Geef een reactie