Feestelijke afsluiting van het yoga lesjaar

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:21 juni 2017
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

We zijn alweer over de helft van dit lesblok. Nog een aantal weken en dan is er de zomerstop. Dit jaar van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus. Op maandag 28 augustus starten de lessen dan weer. Er komt een nieuw lesrooster met nieuwe lesmogelijkheden om te kunnen groeien aangezien sommige groepen naar de maximale bezetting gaan. We zullen dit in de desbetreffende groepen bespreken.

Zoals altijd sluiten we het lesjaar in dankbaarheid af met een speciale yoga-avond en een hapje en drankje.

Dit jaar is het gezellig samenzijn op zaterdag 08 juli. Dit jaar wordt de afsluiting ondersteund met live muziek door Irene en Sacha. We gaan luisteren & bewegen; Yoga op live muziek  Hoe de avond precies inhoudelijk gaat worden weten we nu nog niet. Je kunt erop rekenen dat het vast gezellig en inspirerend zal zijn.

We starten in elk geval om 19.00 uur met de binnenkomst met thee, koffie en iets lekkers. Om 19.30 starten we met even lekker het lichaam losmaken met begeleiding van Irene en Sacha met hun muziek.

Daarna zal er een luisterconcert zijn waar we meegevoerd worden op klank door Sacha en Irene. Zij maken gebruiken van allerlei instrumenten en hun stemmen. Het is echt een hele mooie ervaring om je mee te laten voeren op klank.

Daarna sluiten we de avond af met een hapje en drankje.

De bijdrage voor deze gezellige avond is €.15,00 per persoon (muziek, hapje, drankje). Je partner is ook van harte uitgenodigd! Mocht je willen deelnemen dan verzoek ik je voor 30 juni a.s. bij ons aan te melden. Onze voorkeur heeft dit online te doen via: http://yogalesvenlo.nl/winkel/evenement-droomconcert-met-sacha-en-irene/

We hopen dat je dit een leuk initiatief vindt en meedoet!