Je bekijkt nu Zaterdag 11 mei: Lezing en consulten Amchi Lobsang

Zaterdag 11 mei: Lezing en consulten Amchi Lobsang

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:7 mei 2019
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

“Hoe kunnen we beter omgaan met negatieve emoties van onszelf en anderen”

Life is very precious. For this precious life, our health is the foundation. The essence of Tibetan medicine is keeping the balance between mind and body. Following this path not only leads to better health and a longer life, but also deepens our sense of contentment and fulfilment.

Op zaterdag 11 mei bezoekt de Tibetaanse arts Amchi Lobsang Tsultrim Tsona uit Ede wederom Yoga De Zonnegroet Venlo voor een lezing over Tibetaanse Geneeskunde. Dit is een vervolg op de vorige lezing maar deze lezing is goed te volgen als je er de vorige keer niet bij was. Deze keer gaat de lezing over “Hoe kunnen we beter omgaan met negatieve emoties van onszelf en anderen”

Na de lezing is er ruimte voor een consult bij de Tibetaans Arts. Amchi Lobsang Tsultrim is geregistreerd bij de beroepsvereniging BATC (www.batc.nl) Hij is lid van CCTM (Central Council of Tibetan Medicine), Dharamsala, India en heeft meer dan 25 jaar ervaring als Tibetaans arts. Voor meer info zie: www.amchilobsang.com. Er is maar een beperkt aantal consulten mogelijk op deze middag dus wacht niet te lang met aanmelden.

Programma zaterdag 11 mei
09.30 – 10.00 uur: ontvangst met koffie en thee
10.00 – 12.00 uur: lezing
12.00 – 13.00 uur: vegetarische soep
13.00 – 17.00 uur: consulten
Deelname lezing: 12,50 euro
Consult: 50,00 euro (contant te voldoen aan de arts).

Reserveer je plek voor de lezing en/of consult via: https://yogalesvenlo.nl/winkel/tibetaanse-arts/

Als je aanvullend verzekerd bent, kun je de declaratie van het consult indienen bij je zorgverzekering.(check zelf de voorwaarden bij je verzekering) Een consult duurt ongeveer 30 minuten.