Je bekijkt nu In de maand juni buiten Yoga

In de maand juni buiten Yoga

Het akkoord is gekomen van de gemeente Venlo om les te mogen geven op het veld bij de Maaswaard naast Kanovereniging de Viking.
Adres: Vikingweg 1, 5912 JZ Venlo.

In de maand juni zal er op dinsdagavond een Lu Jong yogales zijn. Op de woensdag een Yogales zijn die de accenten elke keer op een ander vlak heeft zodat de les eigenlijk voor iedereen kan aansluiten. Je kunt met je bestaande strippenkaart of abonnement meedoen tegen de normale voorwaarden. Mocht je een familielid of vriend(in) mee willen nemen dan mag dat. Je mag dan een donatie (ik denk aan 7,50) doen voor het Yogacentrum. De lestijden zullen zijn van 19.30 tot 20.30. We verzamelen om 19.20 tot 19.25 bij het Clubgebouw. Mocht je al eerder hebben deelgenomen aan de buitenles mag je meteen naar het veld lopen en je mat klaarleggen. Bij het clubgebouw is er daar ook een kleine parkeerplaats, mocht je met de auto komen. Je fiets kun je daar ook stallen.

Er is een prachtig uitzicht op de maas en de ondergaande zon op het tijdstip van les. Misschien dat je eerst wat ongemakkelijk voelt, maar ik kan je verzekeren dat het heerlijk is om buiten in yoga te zijn! Ook al zijn er andere mensen misschien om ons heen, op een gegeven moment gaat dat naast je heen. Dat is helemaal bij je zelf zijn! Je ziet, hoort, voelt, ruikt, proeft maar je hoeft er niets mee. Je neemt waar zonder dat het je beïnvloedt.

Als je deelneemt aan de les dienen we met het volgende te rekenen:

– Corona richtlijnen zoals afgegeven door het RIVM.
– Er vindt geen fysiek contact plaats tijdens de les (geen handen schudden,
geen correcties van houdingen door aanraking).
– Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand met elkaar. Ook tijdens het bijeenkomen en
met het weggaan na de les! Ik ben verantwoordelijk en de boete is niet klein.
– Neem je eigen flesje water mee.
– Neem je yogamatje mee of een grote badhanddoek die je op het gras kunt leggen.
– Neem eventueel een zonnebril mee en smeer je in met zonnecrème.
– Meld je aan voor de les via de groepswhatsapp.
– Lestijd van 19.30 tot 20.30.
– Er maken ook andere kleine groepjes gebruik van het veld, houdt rekening met
elkaar.

Houdt de weersverwachtingen in de gaten en je groepsWhatsApp. Als buienradar aangeeft om 19.00 uur dat het gaat regenen gaat de les niet door en wordt deze vervangen door een Live-stream les via facebook. Ik zal dat dan ook melden via de groepsWhatsApp.

Graag even aanmelden (per whatsapp of email) voor iedere les. Dit kan tot op de lesdag zelf 12.00 uur ivm de aantalen deelnemers. Er dient namelijk per 10 deelnemers, 1 begeleider aanwezig te zijn.

Geef een reactie