Je bekijkt nu Lu Jong Yoga. Je fysiek, mentaal en energetisch beter in je lichaam voelen

Lu Jong Yoga. Je fysiek, mentaal en energetisch beter in je lichaam voelen

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:8 november 2018
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

De beoefening van Yoga is heilzaam bij diverse fysieke, mentale en energetische blokkades. Je kunt denken aan gepieker, hoofdpijn, stress, rusteloosheid, weinig energie, spijsverteringsproblemen. Veel van deze problemen kunnen vermeden worden door te leven in het nu. Vaak zijn we met van alles bezig met wat geweest is of wat nog moet gaan komen.

De Lu Jong Tibetaanse Helende yoga les is de ideale gelegenheid om tijd te nemen voor jezelf en zorg te dragen voor je lichaam en geest. Dit door het doen van yogahoudingen met bewuste ademhaling.

Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga helpt negatieve emoties los te laten en te transformeren in vreugde en mededogen, hierdoor creëren we een fysieke en emotionele harmonie. Lu Jong werkt op alle dimensies van ons welzijn. Het verbetert onze fysieke, mentale en energetische gezondheid. Het verhoogt onze levensenergie en je voelt je fit en vreugdevol.

Wil je ook deze voordelen ervaren? Geef je dan op voor een proefles in ons yogacentrum te Venlo. De Lu jong Tibetaanse Helende yogales wordt gegeven van dinsdag t/m vrijdag. Wees welkom!

lu jong vitale organen longen