Wil je in een kleine groep (maximaal 3 personen) of individueel les volgen dan is dat ook mogelijk. De les wordt op maat met jou of jullie afgestemd. De oefeningen zijn zorgvuldig opgebouwd met individuele begeleiding. Je kunt deze les volgen als je liever privé of in een “Small Group” les hebt en/of te werken aan jouw persoonlijke behoefte en mogelijke hulpvraag. Tijdens deze yoga les is er alle ruimte om aandacht te geven aan de uitvoering van yogahoudingen. We houden vanzelfsprekend ook rekening  met eventuele lichamelijke beperkingen en/of geestelijke blokkades.

Mogelijkheden

Dru Yoga
In deze les doen we een Energy Block Release serie of een andere sequentie zoals een Maangroet , Aardegroet of Zonnegroet. We sluiten af met een korte ontspanning.

Lu Jong Tibetaanse yoga
In de les les doen we een serie. Je kunt kiezen uit 1 van de 4 series bij een 30 minuten les of 2 series in een 60 minuten les. We sluiten af met een korte meditatie.

Yoga Nidra
In deze slaapyoga les leer je om tot lichamelijke en geestelijke ontspanning te komen. Dit allemaal door weinig inspanning.

Werkwijze

Als je  privéles wilt volgen dan boek je 2 keer hetzelfde tijdstip. Je kunt dan ook aangeven van te voren wat je wilt oefenen.

Wil je in een kleine groep 30 minuten les dan boek je 1 keer het tijdstip en wacht je af of er nog ander zijn die hetzelfde tijdstip boeken. Mocht dit niet zo zijn dan krijg je de mogelijkheid aangeboden om deze als Privéles te volgen. Mocht je dit niet willen dan wordt de les geannuleerd en krijg je het tegoed weer bijgeschreven in je account.

Voor een 60 minuten les boek je dus 2 tijdstippen achter elkaar. Annuleren of verplaatsen van de les is NIET mogelijk.

  • 30 minuten Small Group les = 1 les tegoed.
  • 30 minuten privé les = 2 les tegoeden.
  • 60 minuten Small Group les = 2 les tegoeden.
  • 60 minuten privé les = 4 les tegoeden.
Je kunt zelf het lestegoed aanschaffen bij het reserveren van de les in de vorm van losse lessen, strippenkaart of abonnement. Je kunt het tegoed vrij inzetten voor prive-, small group- of groepslessen.