Je bekijkt nu Last van moeheid of spanningen?

Last van moeheid of spanningen?

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:29 augustus 2019
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Vasthouden van spanningen blokkeert je levensenergie. Je bent moe en hebt wellicht pijn. Pijn geeft weer meer problemen. Ontspanning is nodig en de techniek tot heling.
Yoga helpt want het ontspant en opent blokkades en leert je in het moment te zijn. In ons centrum bieden we diverse vormen aan. Dru Yoga, Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga, Mindfulness Relax Slaapyoga en boeddhistisch Mediteren. Ieder persoon heeft nu eenmaal een eigen aanpak nodig op een bepaald moment.


Je mag de yogahoudingen voelen. Je mag met je adem werken. Door de oefeningen raken de spanningen los en worden blokkades geopend zodat de geest rustig is. Je geest en lichaam krijgen ruimte.


Door wekelijks les te volgen zul je merken dat er een transformatie plaats vindt zowel in het fysieke als in het subtiele lichaam. Je zult merken dat als je het fysieke en subtiele lichaam beweegt je geest ook ontspant. Als je geest ontspant heeft het lichaam ook meer ontspanning. Is het lichaam meer ontspannen dan beïnvloedt dit weer de geest.

We gunnen dit iedereen maar JIJ moet de stap nemen voor jeZelf om naar ons centrum te komen en de “commitment” aan te gaan met jeZelf en ons centrum.

“Je yogamat is als een vliegend tapijt dat je naar rust brengt”