Je bekijkt nu Online lessen boeken via Momoyoga

Online lessen boeken via Momoyoga

Ik heb besloten om een online boekingssysteem te gebruiken, genaamd Momoyoga. Momoyoga zal me helpen om mijn studio administratie en mijn lessen online te beheren. Dit zorgt ervoor dat ik tijd kan vrijmaken om te doen wat ik het liefste doe: meer tijd op de yogamat spenderen.

Met Momoyoga kun je met één druk op de knop je lessen online boeken en annuleren. Ook kun je online strippenkaarten en abonnementen kopen door naar het onderdeel ‘Mijn Lesrooster’ te gaan. Je kunt de lessen die je hebt geboekt bijhouden en je ontvangt voor aanvang van de les een herinnering per e-mail. Over het algemeen zal het proces van het boeken van lessen gemakkelijker worden! 

Ik zal vanaf 26 oktober 2020 Momoyoga gaan gebruiken. Zou je je per omgaande willen registeren?  momoyoga.com/yogalesvenlo/register/ Dan kan ik namelijk je tegoed toewijzen en je wekelijkse les(sen) éénmalig voor je in het systeem zetten.

Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je direct aan de slag met het boeken van lessen en het eventueel verplaatsen / wijzigen. Het annuleren of wijzigen van een les dien je voortaan via Momoyoga te doen. Wijzigen kan tot 24 uur voor je les. Je kunt dan een nieuwe les boeken. Wil je een extra les meedoen dan kun je tot 1 uur van te voren boeken dit kan vanuit je tegoed of als extra losse les.

Je kunt de gratis Momoyoga app downloaden. Deze kun je vinden in de Playstore of App store. Je kunt natuurlijk ook via je browser momoyoga.com/yogalesvenlo gebruiken.

Geef een reactie