Je bekijkt nu Lu Jong – Tibetaanse Yoga Workshop

Lu Jong – Tibetaanse Yoga Workshop

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:15 maart 2017
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Maak deze ochtend kennis met een zachte vriendelijke vorm van Lu Jong bewegingsleer of wel Tibetaanse helende yoga. De Tibetaanse geneeskunde is ervan overtuigd dat vrijwel alle ziektes in onze wervelkolom ontstaan. De wervelkolom is het meest centrale en structurele onderdeel van het menselijk lichaam. De wervelkolom is ook onze energievoorraad, onze batterij. Een soepele wervelkolom is de sleutel naar een lang leven.

In deze workshop Lu Jong gaan we aan de slag met de oefeningen en krijg je achtergrond informatie over de oefeningen.

De Vijf Elementenoefeningen zijn gericht op de beweeglijkheid van de wervelkolom. Het lichaam wordt soepel en krachtig, de geest wordt rustig, wakker en alert. Meditatie in beweging kun je zeggen. Het is voor iedereen geschikt en je hoeft beslist niet lenig te zijn.

We gaan een heerlijk 2 uur bezig zijn met Lu Jong zodat je kennis kunt maken met deze bewegingsleer vorm en onze manier van les gegeven, de oefenruimte en de sfeer.

Mocht je al op les zijn, dan kun je ook aan deze workshop meedoen. Je kunt dan je houdingen extra oefenen. Voor meer informatie over Lu Jong Klik Hier

Lu Jong yoga oefeningen