Je bekijkt nu Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief Mei 2018

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:12 april 2018
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

5 Elementen massage door Stefan.  Maak kennis met deze vorm van massage

Een uitstekende manier om lichaam en geest te ontspannen. Daarnaast een methode om de grove chakra’s te openen. Dit heeft als resultaat dat je energie gaat stromen. De verschillende manieren van aanraken zorgen voor verschillende types van energie. Deze verschillende energieën kunnen daarom verschillende types van chakra’s openen. Deze Kum Nye Vijf elementen massage is een vereenvoudigde samenvatting van Tibetaanse massagetechnieken.

De massage kan zittend, staand maar ook liggend op de buik gedaan worden. Het fijne aan deze vorm van masseren is dat dit kan met de kleren aan. Je kunt ook kiezen uit een behandeling met verschillende oliën omdat je hiermee de energie extra helpt stromen. Hierbij is het natuurlijk wel zo dat het bovenlichaam ontbloot is.

Tijdens de massage beginnen we met de mannelijke elementen; vuur en aarde. Daarna werken we met de vrouwelijke elementen; wind en water. Tenslotte is er de ruimte, de vereniging van de mannelijke en vrouwelijke elementen. Al deze voorgenoemde elementen worden vervoerd door de wind energie.

Samengevat de vijf elementen massage balanceert de energieën. Bovendien heeft de massage een ontspannende werking op lichaam maar eveneens ook op je geest.

Behandeling op afspraak. Meer informatie of aanmelden bij Stefan of via http://yogalesvenlo.nl/massage/


XL-les / workshop Lu Jong Yoga

Zaterdag 19 mei 10.00 tot 12.00 uur

In deze workshop gaan we aan de slag met de oefeningen en krijg je achtergrond informatie over de oefeningen. Mocht je al op les zijn, dan kun je ook aan deze workshop meedoen om al je houdingen in één les te herhalen. Het is ook een mooi moment om je kennis te verdiepen en je bewustzijn van het doen, brengen naar het voelen. In deze XL les gaan we de complete serie’s van houdingen uitvoeren. De workshop is voor iedereen toegankelijk. Kosten voor deze Xl-Les / Workshop €.20,00


Buiten Lu Jong yoga

Elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur

Begin je zondagochtend met buiten yoga, Lu Jong bewegingsleer. Buiten oefenen geeft een extra dimensie aan de les. Alle elementen zijn dan aanwezig; ruimte, aarde, lucht, vuur en water. Perfect om Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga te beoefenen. Bij regen of extreme kou wijken we uit naar onze oefenruimte in ons sfeervol yogacentrum. Kosten per les €.7,50.


Mindfulness Meditatie Yoga Nidra

Vanaf Dinsdag 24 april 20.15 tot 21.15
Ben je ook toe aan één uurtje volledige ontspanning? Gun je ruim één uur de tijd voor jezelf. Laat het piekeren en je zorgen verminderen maar ook je gedachtes kalmeren. Niets moeten maar heerlijk in een ontspannen toestand raken door het volgen van Mindfulness meditatie yoga. Deze vorm van yoga bestaat uit een combinatie van lichte activatie- en ontspanningsoefeningen, mindfulness en meditatie technieken. Daarbij het beoefenen van Yoga Nidra. Deze les is voor én door iedereen te volgen en je raakt er ook helemaal kalm, ontspannen en relaxt van. Ideaal om je avond mee af te sluiten en dan heerlijk te gaan slapen. Kosten per sessie €.15,00

Mocht je al een andere vorm van yoga bij ons centrum volgen dan kun je deze les elke week volgen door je abonnement te wijzigen. Je kunt ook naast je huidige abonnement per les meedoen. De kosten per sessie zijn dan €.7,50.


 

Klankhealing door Audrey

Donderdag 17 mei van 20.30 tot 21.30 uur

Klankhealing wordt 1 keer per maand gehouden in ons yogacentrum door Audrey. Door de klankschalen en andere instrumenten kom je helemaal in het nu. Je bent uit de drukte van alle dag. 75 mintuten helemaal de tijd voor jezelf.

Tijdens de Klankhealing maakt Audrey onder andere gebruik van de Sjamanendrum, klankschalen, rainstick, ratels, sansula, koshi’s en meer. Welke instrumenten er gebruikt worden is afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. Kom zelf eens ervaren wat klank voor jou kan doen zowel lichamelijk als energetisch. Kennisaanbod voor deze sessie €.20,00 als je op les bent €.15,00.