Je bekijkt nu Nieuwsbrief februari 2020

Nieuwsbrief februari 2020

Spiritualiteit
Donderdagavond 20 februari start om 20:15 uur de maandelijkse interactieve verdiepingsavond. Dit keer over het onderwerp Spiritualiteit. Wat houdt dit nu écht in? Hoe kunnen we het inzetten voor onszelf en anderen.

Iedereen is welkom om mee te doen. Er is maar beperkt plaats dus meld je snel aan via: https://yogalesvenlo.nl/winkel/thema-avond/

Vastelaovend 2020
We zijn met Vastelaovend (carnaval) gesloten t/m zondag 1 maart. De hele week is een roostervrije week, dus er zijn geen lessen. Het yogacentrum is dan ook gesloten. Maandag 2 maart starten alle lessen weer.

Inventarisatie workshop BackMitra
Wil je je houding verbeteren, heb je het gevoel dat je schouders naar voren staan?
Of ben je moe en heb je last van nek- en rugpijn? Heb je last van stress?
Laat dan Guy Hamaekers, de uitvinder van de BackMitra®, jou kennismaken met dit effectieve hulpmiddel bij het verbeteren van de lichaamshouding en het versterken van de rug.

In deze workshop doen wij oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom, schouders en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische yogahoudingen. We leren stress patronen los te laten en nodigen het lichaam uit zich te openen en te strekken.

Na de workshop zal je voelen je dat de spanning uit jouw rug, nek, schouders en bekken verdwijnt. Je krijgt meer flexibiliteit, je lichaamshouding verbetert en daarmee ontstaat een gevoel van emotioneel en fysiek welzijn, van lichtheid en geluk.

We willen deze workshop gaan houden op zaterdag 14 maart of zondag 15 maart. van 14.00 – 16.30 uur. Deelname aan deze 2,5 uur durende workshop bedraagt € 35,-

Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar met vermelding van je voorkeursdatum en met hoeveel personen je wilt deelnemen. We maken dan een inventarisatie of we 1 of 2 workshops houden. Mochten allebei deze data jou niet uitkomen en je bent wel geïnteresseerd dan horen we dat ook graag.

Geef een reactie