Nieuwsbrief Juni 2019

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:9 juni 2019
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Pinksteren
Zoals vermeld in het jaarrooster zijn er in de week van 10 t/m 14 juni zijn er geen lessen.

Thema avond 20 Juni
Op deze avond houdt Alda de lezing over het onderwerp: “Geestelijke gewoontes die ons leven moeilijker maken”. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen en uitwisseling van eigen ervaringen. De avond start om 20.15 en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Iedereen is welkom om aan deze thema avonden deel te nemen. Er is maar beperkt plaats dus meld je snel aan via https://yogalesvenlo.nl/winkel/thema-avond/

Buiten Easy Go Yoga
Op diverse zondagen in Juni en Juli is er buiten Yoga. Dit zal dit seizoen Easy Go Yoga zijn. Heerlijk bewegen vanuit jouw Zelf om zo weer in balans te komen. De dag beginnen bijvoorbeeld met een Zonnegroet buiten of de bewegingen van de 5 elementen of een heerlijk andere yogareeks of houdingen.

De kosten van deze extra les bedragen 11,00 per keer en de les is voor iedereen toegankelijk. Je dient je wel per keer aan te melden via de website https://yogalesvenlo.nl/winkel/buiten-yoga/ (aanmelden kan uiterlijk tot de zaterdag voor de betreffende zondag, bij regenachtig weer is de les in het yogacentrum)

Zomerlessen
Tijdens de zomerstop in juli houden we toch nog enkele extra lessen, mits voldoende aanmeldingen. Je kunt ook eens een andere soort les meedoen of een vriend(in) mee nemen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Meld je nu aan, kosten zijn 11,00 per les. Zo hoef je de yoga toch niet zolang te missen. De reguliere lessen starten weer vanaf maandag 26 augustus.

Feestavond 
Op vrijdag 05 Juli sluiten we het reguliere les seizoen 2018-2019 af met een feestelijke avond met een hapje en drankje. In verband met de organisatie vernemen we graag of je wel of niet aanwezig wilt/kunt zijn op deze avond. De avond start om 19.30 uur.

Iedereen die les volgt of heeft gevolgd dit seizoen is van harte uitgenodigd! Laat je even weten als je komt? Stuur een mail of een whatsapp berichtje. We hopen je (weer) te zien.