Je bekijkt nu Nieuwsbrief Juni 2023

Nieuwsbrief Juni 2023

Zomerlessen
Tijdens de zomermaanden is er een aangepast rooster. De extra lessen zijn op zondag, maandag, dinsdag en woensdag. Het rooster staat vanaf nu online en je kunt je lessen reserveren via momoyoga.com/yogalesvenlo Je kunt ook eens een andere soort les meedoen of een vriend(in) attenderen op onze lessen.

Op diverse zondagen in juli en augustus is er buiten Yoga. Ook in dit seizoen is het Easy Go Yoga. Heerlijk bewegen vanuit jouw Zelf om zo weer in balans te komen. De dag beginnen bijvoorbeeld met een “Zonnegroet” of “De bewegingen van de 5 elementen” of een helende yogareeks of houdingen en meditatie. Bij regenachtig of extreme weersomstandigheden is de les in het yogacentrum.
Deze zomer yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk en te reserveren als een extra losse les of vanuit een 5 lessen strippenkaart.

Seizoen 2023 – 2024
Het nieuwe lesrooster start op maandag 4 september. Het nieuwe lesrooster dient nog in momoyoga gezet te worden. Zodra dit gebeurd is ontvang je een bericht.

Feestelijke avond
Op vrijdag 01 september sluiten we het lesseizoen 2022-2023 af en luiden het nieuwe seizoen in met een gezellig avond met een hapje en drankje. In verband met de organisatie vernemen we graag of je aanwezig wilt/kunt zijn op deze avond. De avond start om 19.30 uur.

Iedereen die les volgt of heeft gevolgd is van harte uitgenodigd! Laat je even weten als je komt? Meld je zo spoedig mogelijk aan via momoyoga.com/yogalesvenlo

Geef een reactie