Je bekijkt nu Nieuwsbrief November 2023

Nieuwsbrief November 2023

Geen Lessen

Volgende week is er een weekje geen les. In de lessen heb ik dit al persoonlijk toegelicht. Er zijn dus geen lessen in van 27 t/m 30 november.

Voor wie het van toepassing is, je kunt deze les inhalen op een ander moment de komende tijd of de les tegoed houden en dan in de 1e week van de zomerlessen ( 29 juni t/m 1 juli 2024) gebruiken. De zomerlessen staan nog niet in momoyoga.com/yogalesvenlo dit komt ter zijner tijd.


Afmelden in Momoyoga.com/yogalesvenlo

Ik wil graag iedereen verzoeken om zich ook af te melden in het reserveringssysteem. Het is heel fijn dat men zich persoonlijk bij mij afmeldt maar denk er ook aan om dit in het reserveringssysteem te doen.

Mocht je een keer bij reserveren zien dat de les vol zit dan kun je je op de wachtlijst plaatsen. Mocht er zich iemand afmelden dan wordt de vrije plek aan je toegewezen en ontvang je ook een e-mail vanuit het systeem.

Het is natuurlijk superfijn dat als je weet dat je geen les kunt volgen je al op tijd je afmeldt in momoyoga.com/yogalesvenlo Als je 24 uur van te voren je afmeldt wordt de les weer in je tegoed geschreven en is je plekje voor iemand anders beschikbaar.
Bij late annulering (binnen 24 uur voor aanvang van de les) dan wordt de les wel afgeschreven maar wil ik je toch vragen om je af te melden in het systeem.

Geef een reactie