Met de unieke combinatie van yoga, massage, coaching gaan we in 3 maanden werken naar een complete gezonde leefstijl. Lichaam, geest en adem zijn een drie-eenheid. Als je een emotie niet goed verwerkt gaat de emotie vastzitten in het lichaam en veroorzaakt zo een disbalans, ziekte. Als je lichaam blokkeert heeft dit ook weer invloed op de geest. Een ontspannen geest kan ook het lichaam weer terug in balans brengen. De adem is de brug tussen lichaam en geest. Iedereen herkent wel dat als je spanning hebt, je adem heel hoog is en bij rust diep in de buik.

Samen gaan we intensief aan de slag om lichaam, geest en adem weer in balans te brengen. Vaak reageren we automatisch altijd hetzelfde op een bepaalde situatie of stressvolle ervaring, maken steeds dezelfde groef en grijpen hierop telkens terug. We gaan zorgen dat in 3 maanden je lichaamsbewustzijn weer in orde komt en dat je leert omgaan met stress en spanningen. Een nieuwe groef: Relax! Dit gaan we doen door verschillende disciplines in te zetten: Yoga – Massages – Coaching

Yoga

Tijdens de 3 maanden heb je onbeperkt toegang tot de verschillende yogalessen.  Yoga verbindt lichaam en geest doormiddel van de adem. Yoga zorgt voor minder stress en depressiviteit. De schildklier wordt gestimuleerd. Hierdoor verloopt de stofwisseling beter want de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Pranayama, oftewel ademhalingsoefeningen worden ook uitgevoerd tijdens de Yoga les. Deze totale Yoga ademhaling zorgt ervoor dat je meer zuurstof opneemt in je bloed. Hierdoor heb je meer energie om langer actief te kunnen zijn. Hierdoor zul je ook meer energie hebben om in beweging te blijven. Deze ademhalingsoefeningen zorgen voor een zuivering van je lichaam. Het vergroot de longcapaciteit, het verbrandt vet en je krijgt een beter uithoudingsvermogen.

Spanningen kunnen het lichaam loslaten. Het lichaam wordt soepeler en de geest kalmer.

Massages / Coaching

Afwisselend werken we lichamelijk en/of energetische en/of Kum Nye massage.

Bij de lichamelijke massage kom je in een diepe ontspanning waardoor klachten kunnen oplossen die zijn ontstaan uit spanningen en stress. Deze massage bestaat uit een rug- schouder- nekmassage en het doorgeven van reiki energie. De warme olie nodigt je direct uit om tot rust te komen.

De energetische massage bestaat uit een klankschaal massage. Ons lichaam bestaat voor 80-85% uit vloeistof. De trilling van de klankschaal maakt veel los in het lichaam. Zelfs tot in de kleinste cel. De harmoniserende klank werkt in op het lichaam, ons zelf, onze gevoelens, emoties en herinneringen. Zo kunnen als het ware blokkades eruit worden getrild en in harmonie uit uw lichaam verdwijnen. Ook de aura kan hiermee worden ‘schoon’ gemaakt. De kleding kan hierbij gewoon aan blijven.

Kum Nye Tibetaanse massage zorgt ervoor dat subtiele kanalen zich openen, zodat de circulatie van bloed, zuurstof, hormonen en energie toeneemt. Het een vorm van zachte aanraking met behulp van olie om zo de energie te laten stromen en om lichaamsspanning af te voeren. Bovendien helpt Kum Nye om dingen te zien zoals ze zijn, zodat je kunt beslissen hoe je ermee omgaat. Je kunt inzicht krijgen in wat vastzit, zodat het in beweging kan komen en kan transformeren. Kum Nye helpt de energie te behouden, je geheel te ontspannen en geeft je kracht.

Relax leefstijl pakketten

We hebben een aantal pakketten gemaakt zodat je de ruimte hebt om te kiezen.

Relax Leefstijl Basis pakket

 • 3 maanden onbeperkt toegang tot de yogalessen.
 • 1 coachsessies met lichamelijke- of energetische massages.
  Kosten: €. 295,00

Relax Leefstijl Comfort pakket

 • 3 maanden onbeperkt toegang tot de yogalessen.
 • 3 coachsessies met lichamelijke- en/of energetische massages.
  Kosten: €. 425,00

Relax Leefstijl Top pakket

 • 3 maanden onbeperkt toegang tot de yogalessen.
 • 6 coachsessies met lichamelijke- en/of energetische massages.
  Kosten: €. 625,00

Relax Leefstijl Exclusief pakket:

3 maanden begeleiding op maat samengesteld. Kies uit o.a.

 • coachsessies
 • lichamelijke- en/of energetische massages.
 • reiki-behandeling
 • consult(en) bij holistische therapeute.
 • 3 maanden yogales.
 • Chakra massage
 • Klankontspanning
 • Kum Nye Massage

  Kosten: via offerte na intake. Holistische intake 30 minuten €.25,00

Ik voel me na de 3 maanden een compleet ander mens. Bedankt!
Janneke de Beer
Venlo