In stilte de intentie voor verandering uitzetten heeft een nog grotere kracht. Wat wil jij veranderen in stilte? Door samen te mediteren bundelen we onze kracht en komt er verandering in alle vriendelijkheid en ook met compassie. 

Wat is Stadsverlichting Stilte meditatie?

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen.

Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een  half uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk of je nu lid bent van ons centrum of niet, dat maakt niets uit. We gaan de stilte in, het maakt ook niets uit als je geen meditatie ervaring hebt.  Het maakt niet uit als je éénmalig, wekelijks of maandelijks komt. Het is wel noodzakelijk dat je je aanmeldt zodat we weten dat je komt. Reserveer daarom je plek.

Na de les ontvang je een link waarmee je een vrijwillige financiële bijdrage kunt doen of een les . Je mag ook op een andere manier een bijdrage geven passend bij jouw budget en creativiteit of betalen vanuit je lestegoed.

stadsverlichting stilte meditatie venlo zuid