Je bekijkt nu Start Buiten yogales

Start Buiten yogales

Eindelijk na maanden wachten kunnen we weer samen in yoga zijn en elkaar ontmoeten. Het zou eigenlijk nog te vroeg in het seizoen zijn voor buiten yogales maar de weergoden zijn ons goed gezind. Dus deze week staat er buiten yoga op het lesrooster.
Deze week is er op Dinsdag, woensdag en donderdag buiten yogales. We starten om 19.00 uur. Dinsdag Lu Jong yoga, woensdag Dru yoga en donderdag Easy Go yoga. Iedereen die mee wilt doen is welkom.
Meer informatie: https://yogalesvenlo.nl/buiten-yoga-natuur/
Meteen aanmelden: www.yogalesvenlo.nl/reserveren

Hoe gaat het organisatorisch?
We verzamelen 5 minuten voor aanvang van de les bij het Clubgebouw van de Viking. Mocht je al eerder hebben deelgenomen aan de buitenles mag je meteen naar het veld lopen en je mat klaarleggen. Bij het clubgebouw is ook een kleine parkeerplaats, mocht je met de auto komen. Je fiets kun je daar ook stallen.
Er is een prachtig uitzicht op de maas en de ondergaande zon op het tijdstip van les. Misschien dat je eerst wat ongemakkelijk voelt, maar ik kan je verzekeren dat het heerlijk is om buiten in yoga te zijn! Ook al zijn er andere mensen misschien om ons heen, op een gegeven moment gaat dat naast je heen. Dat is helemaal bij je zelf zijn! Je ziet, hoort, voelt, ruikt, proeft maar je hoeft er niets mee. Je neemt waar zonder dat het je beïnvloedt.
Als je deelneemt aan de les dien je met het volgende rekening te houden:
– Corona richtlijnen zoals afgegeven door het RIVM.
– Er vindt geen fysiek contact plaats tijdens de les (geen handen schudden,
geen correcties van houdingen door aanraking).
– Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand met elkaar. Ook tijdens het bijeenkomen en
met het weggaan na de les! Ik ben verantwoordelijk en de boete is niet klein.
– Neem je eigen flesje water mee.
– Neem je yogamatje mee of een grote badhanddoek die je op het gras kunt leggen.
– Neem eventueel een zonnebril mee en smeer je in met zonnecrème.
– Aanmelden / reserveren is verplicht

Houdt de weersverwachtingen in de gaten. Mocht het weer lesgegeven niet toe laten dan wordt de les geannuleerd. Je ontvangt dan een e-mail dat de les niet door kan gaan. De afgeboekte les wordt dan weer teruggestort in je lestegoed zodat je dit tegoed voor een andere les kunt gebruiken.
Ik hoop dat velen het weer fijn vinden om samen yoga te kunnen doen en elkaar weer buiten ontmoeten. Alles natuurlijk met in achtneming van alle coronaregels.

Geef een reactie