Je bekijkt nu Start van de online lessen

Start van de online lessen

Zoals je wellicht al gehoord hebt zullen we niet op 6 april aanstaande de lessen in het yogacentrum hervatten. De overheid heeft dit in alle wijsheid besloten. Ik blijf graag met jullie in verbinding en heb het volgende bedacht.

Er zijn nu dus geen groepslessen in het yogacentrum. Vanaf 6 april zullen we live lessen gaan aanbieden op een besloten groep op Facebook. We kunnen dan samen via Facebook de les doen. Juist nu worden we vaak opgeslokt door thuiswerk, kinderen en zijn we uit ons ritme. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen!

Wordt lid van onze besloten FB-groep https://www.facebook.com/groups/yogalesvenlo/ en op verschillende momenten in de week kun je dan live deze les volgen. Kun je op dat tijdstip niet is dat geen probleem. De lessen worden op deze pagina opgeslagen zodat je op een voor jou geschikt moment kunt kijken. En je kunt deze les terugkijken, nogmaals doen, wat je zelf prettig vindt. Er staan al nieuwe lessen klaar!

Je mag dus onbeperkt met de diverse lessen meedoen en herhalen. Er zal 1 strip/week van je abonnement afgeschreven worden. Mocht je een week geen online les volgen dan wordt er ook niets van je abonnement afgeschreven, je moet jezelf dan wel afmelden van de FB-groep. Om jullie nog meer tegemoet te komen in deze tijd zal de duur van de abonnementen verlengd worden met de tijd dat er geen groepslessen in het yogacentrum gegeven worden.

Mocht je geen abonnement hebben van het yogacentrum en toch de les op afstand willen volgen dan is dit mogelijk. In de webshop sluit je een online abonnement af en je kunt meedoen met alle livestram lessen én de lessen volgen die al op de besloten FB-groep en/of Youtube staan.

Lesschema
Dinsdag:         19.30 tot 20.30 Livestream Easy Go / Mindfulness Relax Yogales
Woensdag:     19.30 tot 20.30 Livestream Dru / Easy Go Yogales
Donderdag:     19.30 tot 20.30 Livesteam Lu Jong / Relax Lu Jong Yogales

Wordt dus lid op https://www.facebook.com/groups/yogalesvenlo/

Mocht je iets niet duidelijk zijn neem dan contact op. 

Geef een reactie