Tulku Lobsang geeft workshop Inner Power

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:15 maart 2017
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Op donderdag 13 april komt Tulku Lobsang naar het Yogacentrum voor een workshop Inner Power te geven. Deze workshop, in het Engels, is voor iedereen toegankelijk en is van 10.00 uur tot 16.30 uur. Je kunt je nu al aanmelden via: https://tulkulobsang.org/…/g-165-courage-and-compassion-ret… Wacht niet te lang want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten voor deze workshop bedragen 85,00

De workshop Inner Power – met Tulku Lobsang Rinpoche.

Tsa Lung: Tibetaanse Yoga Ademhalingsoefeningen, de deur naar je verborgen kracht.

Onze innerlijke kracht is van ons verborgen. Alhoewel ons hele leven en persoonlijkheid gebaseerd zijn op onze innerlijke kracht, blijft deze onbekend. En wat hebben we een schat in ons begraven! Wanneer we onze innerlijke kracht vinden, lossen onze illusies op en wordt het leven duidelijker, zinvoller en levendiger. We vinden een diepe bron van energie die ons met nieuwe ogen begeleidt.

Dus, hoe vinden we die innerlijke kracht? Wat moeten we doen om deze aan ons zelf te onthullen? Op dit moment is het verborgen achter verschillende gesloten deuren. We hebben de sleutels nodig om die deuren te openen, wat ons toegang zal geven tot deze verborgen wereld. De meest krachtige sleutel is ons subtiele lichaam. Ons lichaam is het voertuig voor transformatie op het spirituele pad. We moeten slechts leren deze op de juiste manier te gebruiken. En het is veel gemakkelijker om de geest te bereiken door het lichaam dan om te proberen de geest direct te bereiken. Wanneer we het lichaam veranderen, veranderen we de geest.

Tulku Lobsang onthult effectieve oefeningen tijdens deze workshop die we direct kunnen doen om de deuren naar onze innerlijke kracht te openen. We zullen eeuwenoude Tibetaanse Tsa Lung technieken leren om met onze adem te werken, de adem wordt gebruikt als een krachtig werktuig om energie diep in ons lichaam te verspreiden, en zo plaatsen te ontdekken die je nog nooit hebt aangeraakt. Het resultaat is dat we in de diepe stilheid van onze geest komen en hier onze innerlijke kracht vinden. Met zijn duidelijke uitleg en grote kennis van de Boeddhistische wijsheden, raakt Tulku Lobsang alle harten en geesten, kweekt hij die motivatie en liefde.

Lama Tulku Lobsang
Lama Tulku Lobsang