Je bekijkt nu Update yoga- en meditatielessen

Update yoga- en meditatielessen

Bijna iedere dag ben ik eventjes in het yogacentrum. De dagelijkse handelingen gaan gewoon door ondanks dat er geen lessen zijn. Gisteravond rond 20.00 uur was ik er ook en er was een speciale sfeer. Een heel uitnodigende sfeer alsof het gebouw niet kan wachten om jou weer te verwelkomen voor de lessen. Zelf voelde ik ook de energie extra bruisen om weer les te geven. Kortom; het wordt tijd dat we weer samen mogen komen om yoga- en meditatie te beoefenen.

De maatregelen laten yoga- en meditatie lessen binnen voorlopig nog niet toe. Er mag wel les buiten gegeven worden in een groep van maximaal 4 personen (exclusief leraar). Op dit moment is het nog te koud en te nat om buiten les te geven. Het is een versoepeling waar wij op dit moment weinig aan hebben.

Zodra het weer het toelaat; een aangename temperatuur en het gras droog is dan ben ik voornemens om buiten les te geven. Zoals we dit vorig jaar ook gedaan hebben. Meer info: https://yogalesvenlo.nl/buiten-yoga-natuur/

Op dit moment mogen we wel mensen ontvangen om op afspraak te winkelen, iets af te halen dat via de website besteld is of voor een massage. Lessen zijn (nog) niet toegestaan ondanks het feit dat we meer dan voldoende afstand kunnen garanderen en werken volgens het yoga-coronaprotocol en ik ervan overtuigd ben dat we op een verantwoorde wijze veilig les kunnen geven.

Het yogacentrum (de yoga- en meditatielessen) valt onder de sector sportscholen. Gelukkig is het bij de regering doorgedrongen dat juist sport en dus ook yoga in deze tijd vol (on)bewuste spanningen belangrijk is. “Coronakilo’s” en mentale gezondheid worden positief beïnvloedt door beweging en yoga.

Hopelijk komt er snel weer een nieuw inzicht zodat we weer samen in yoga kunnen zijn!

Geef een reactie