Vrij yoga oefenuur

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:16 april 2016
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Je wilt een keer in de week (extra) zelfstandig yoga oefenen maar wel onder begeleiding?

Free Yoga is je eigen (extra) persoonlijk oefen uur in de week op donderdagavond om 19.00 uur en/of zondagmorgen om 09.30 uur.

In  Free Yoga doe je zelfstandig de houdingen die je tijdens de les hebt geleerd en/of volgt een sequentie met behulp van een oefenkaart. Er is natuurlijk wel begeleiding en advies maar je doet de Yoga Asana’s of Sequentie in jouw eigen tempo.

We starten het uur gezamenlijk met een activatie oefening (5 minuten) en sluiten het uur ook weer gezamenlijk af met een diepe ontspanning (10 – 15 minuten).

De bijdrage is 5,50 per keer of en 50,00 voor een strippenkaart. Kies je voor de strippenkaart dan kun je 10 keer deelnemen wanneer het jou uitkomt. Dit kan zijn op donderdag en/of zondag. De strippenkaart is 6 maanden geldig.

Wil je deelnemen, meld je dan aan via het inschrijfformulier.  Als je een strippenkaart hebt dan kun je vrij inlopen. De deur is 10 minuten voor aanvang geopend. Je legt dan je matje klaar en pakt de oefenkaart en/of yogamaterialen die je nodig hebt voor je oefening.