Meditatiekussen halve maan

29,95

Dit meditatiekussen halve maan is uitstekend geschikt voor intensief gebruik bij meditatie, mindfulness training en tijdens de yoga les. Door de halve maan vorm kantelt het bekken zodat de rug mooi recht is. Een meditatiekussen geeft ondersteuning aan een goede zithouding. Het kussen zorgt ervoor dat je mooi recht zit zodat er een mooie doorstroming van energie door de energiekanalen kan plaatsvinden. Ook hiervoor geldt dat het prettig is om je eigen kussen te gebruiken zodat de energie bij je blijft.

Wissen

Beschrijving

Dit meditatiekussen halve maan is uitstekend geschikt voor intensief gebruik. Je kunt dit kussen gebruiken als ondersteuning bij meditatie, mindfulness training maar zeker ook tijdens de yoga les. Door de halve maan vorm kantelt het bekken zodat de rug mooi recht is. Hierdoor kan de energie mooi stromen van de stuit naar de kruin en vice versa zonder een blokkade.

Uitgebreide beschrijving
Deze kussens worden gevuld met 1e kwaliteit boekweidoppen. De boekweidoppen zijn gezeefd waardoor er geen stokjes in zitten.
Kleurbad: Bij elke bestelling kan er een licht kleurverschil ontstaan tussen de kussens. Dit is niet te vermijden.

Navulbaar
De boekweit in het meditatiekussen zakt na verloop van tijd wat in. Voor het comfort dient het kussen te worden nagevuld.

Wasvoorschrift
Koud tot handwarm apart wassen nadat het binnen kussen met boekweitkaf is verwijderd.

Specificaties:

Buitenkussen: katoen.
Binnenkussen: ongebleekt katoen.
Vulling: boekweidoppen.
Openen/sluiten: met rits in de onderzijde
Wordt gesloten met een koord.

Extra informatie

Gewicht 1.3 kg
Afmetingen 33 × 33 × 13 cm
Kleur

Goudbrokaat 8205

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meditatiekussen halve maan” te beoordelen

Andere suggesties…