Oefenkaart EBR3 het ontwaken van het hart

9,95

Oefenkaart EBR3 het ontwaken van het hart. Energy Block Release 3 activeert op subtiele wijze het hartcentrum. Beoefen EBR3 om meer ruimtelijkheid in je leven te brengen door het beklemmende gevoel op te lossen, dat het gevolg kan zijn van invloeden uit je omgeving, je werk of je relaties.

Beschrijving

EBR is ontgiften op elk niveau. Deze vloeiende beweging reeksen helpen de gewrichten en spieren om gestagneerde energie los te laten. Iedere Energy Block Release heeft een uitwerking op de fysieke en subtiele lichaamslagen.

Energy Block Release 3 activeert op subtiele wijze het hartcentrum. Beoefen EBR3 om meer ruimtelijkheid in je leven te brengen door het beklemmende gevoel op te lossen, dat het gevolg kan zijn van invloeden uit je omgeving, je werk of je relaties.

Een uiterst effectieve sequentie die bestaat uit:
1. Pranamasana
2. Watermolen
3. Spiegeldraai
4. Anahata ademhaling
5. De golven van de oceaan
6. Hemel en aarde strekking
7. Boogschutter
8. Van runner naar bliksemschicht
9. Zonlicht visualisatie

Dit is een virtueel artikel. Na betaling ontvang je een link waarmee u toegang heeft tot dit bestand. U kunt dit dan downloaden en eventueel uitprinten voor eigen gebruik. De rechten blijven eigendom van Yogaschool De Zonnegroet Venlo. De digitale inhoud staat niet op een materiële drager staat, de consument heeft geen herroepingsrecht en je gaat hiermee akkoord.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart EBR3 het ontwaken van het hart” te beoordelen