Je bekijkt nu Hoe communiceer jij? Workshop zaterdagmiddag 8 februari 2020

Hoe communiceer jij? Workshop zaterdagmiddag 8 februari 2020

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:12 januari 2020
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Mag ik jullie meenemen in de taal van de liefde? …. Of eigenlijk de 5 talen van de liefde? Dat doe ik heel graag. Op 8 februari ben je van harte welkom tijdens de workshop, de 5 talen van de liefde.

Mijn naam is Anne Slegtenhorst en ik ben al sinds 2008 werkzaam als coach en trainer. Ik ben al jaren een alleenstaande moeder van een zoon die ik al vanaf zijn 1e alleen opvoed. Om mijzelf te ontwikkelen als mens en als moeder heb ik heel wat trainingen en opleidingen gevolgd en dat heeft mij geholpen om de relatie te krijgen die ik nu heb met mijn partner. Ik moest daarvoor de reis naar binnen maken, op allerlei manieren.

Zelfontwikkeling is een reis die je begint en die nooit eindigt. Steeds ontdek je weer iets nieuws. De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op trainingen in emotionele intelligentie. Bij emotionele intelligentie gaat het om het kennen en herkennen van je eigen emoties en die van anderen. Sommige mensen kunnen dat intuitief maar 98% van de mensen kan dan niet zo makkelijk.

Een manier om anderen beter te leren begrijpen is door middel van de 5 talen van de liefde. Ik ben ervan overtuigd dat we, als we elkaar beter begrijpen, we liever, verantwoordelijker en opener met elkaar om zullen gaan. Dat kan binnen allerlei relaties, in onze liefdesrelatie, in onze familie, met onze kinderen en met andere mensen met wie wij een langdurigere relatie hebben, zoals met collega’s of buren.

Wil je weten wat jouw eerste liefdestaal is? Welke die van je partner, je moeder, je zus/broer of vriendin? Tijdens de workshop De 5 talen van de liefde kun je ervaren welke taal jij spreekt, maar ook welke andere talen voor jou belangrijk zijn. Daarnaast leer je welke talen jouw naasten spreken en hoe je daar in je eigen (liefdes)leven mee om kunt leren gaan. Het opent nieuwe wegen om met elkaar te communiceren en elkaar in een nieuw licht te leren zien. Het is een vrolijk feest der herkenning, voor jezelf en voor de ander. Neem iemand mee! Dat kan je partner zijn, maar ook je vriendin of een andere relatie die je een leuke workshop gunt, waarin je plezier hebt, maar ook veel leert over jezelf en over verbinding maken met de ander.

Dus wil je jezelf verder ontwikkelen en je relatie(s) een boost geven? Kom dan ook. Ik hoop je te zien op 8 februari! Je kunt je aanmelden via de website: www.yogalesvenlo.nl

Namaste

Anne