Workshops en evenementen

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:5 juli 2016
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Met regelmaat organiseren we workshops en evenementen in de yogaschool. Je kunt kiezen uit diverse workshops zoals:

Workshop introductie in Yoga
Heb je nog geen of weinig ervaring met yoga? Dan is deze beginners workshop iets voor jou!  In deze workshop ga je het in yoga zijn fysiek en energetisch ervaren en er wordt de basis van yoga onderwerpen uitgelegd.

Workshop Mandala
De workshop mandala tekenen is bedoeld om een indruk te krijgen wat mandala kleuren is. Dat is niet uit te leggen, dat moet je ervaren. Je hoeft geen tekentalent te zijn om een mandala te maken. Mandala kleuren kan je ontspanning, rust en ruimte geven, maar ook meer inzicht in eigen functioneren en het kan daardoor heel verhelderend werken. Je krijgt een kans om op een ongekende en unieke wijze creatief en scheppend bezig te zijn. 

Workshop Bloesemremedies
In deze workshop leer je wat bloesemremedies zijn, hoe ze worden gemaakt en hoe je ze kunt toepassen. We bespreken enkele (bloesem)remedie “systemen” en we testen voor onszelf een remedie of combinatie-remedie uit.

Workshop Krachtketting
Het maken van een prachtige Krachtketting door het gebruik van echte kristallen en andere natuurproducten. Zo komt een prachtige Krachtketting tot stand om voor het raam te hangen en je ruimte te vullen met een mooie inzicht.

Workshop Werken met je eigen energie en kracht
In deze workshop maak je kennis met eeuwenoude levenslessen en hulpmiddelen. Een eenvoudige techniek die ons helpt onszelf te genezen en te ondersteunen bij de veranderingen in ons leven.

Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Heb je een groep vrienden / collega’s / familieleden dan kun je ook met deze groep een (besloten) workshop volgen.

Voor meer informatie klik hier: Workshops en evenementen