Yoga en meditatie: we gaan weer starten!

Na maanden niet samen te zijn geweest gaan we weer beginnen. Natuurlijk met het in achtneming van alle RIVM-richtlijnen. Voor yogascholen houdt dit in: 1,5 meter afstand en een maximum van 30 deelnemers in een ruimte. Dit biedt de mogelijkheid voor ons Yogacentrum om weer open te gaan.

Vanaf dinsdag 25 mei introduceren we oefenuren op ons rooster. We hebben Lu-Jong, Dru en Easy-Go en Mindfulness Relax Yoga oefenbladen gemaakt om je door je oefening te leiden, gemaakt bedoeld om een ​yoga oefening van 60 minuten te ondersteunen. Bij aankomst ontvang je een oefenkaart met een Yoga-reeks die je in de Shala (oefenzaal) kunt volgen

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol voor yogascholen. De leraar zal GEEN fysieke aanpassingen geven. Een leraar is aanwezig om de veiligheid in de Shala (yogazaal) te bewaken, de tijd bij te houden, verbale aanwijzingen te geven om ervoor te zorgen dat studenten veilig oefenen en is beschikbaar voor vragen. Bewaar de oefenkaart gewoon bij je mat, volg de volgorde op de kaart en oefen 60 minuten.

Concreet betekent dit:

 • We starten vanaf dinsdag 25 mei.
  Dit net zo als het schema voor de sluiting was.

 • Reserveer je oefenmoment(en) weer via momoyoga.com/yogalesvenlo
  Reserveren kan vanaf woensdag 19 mei.
 • Je komt 5 á 10 minuten voor aanvang naar het Yogacentrum, neemt eventueel een kop thee en gaat de zaal in en leg je mat en/of meditatiekussen op de aangewezen plek en neem plaats.
  Start je individuele beoefening met een korte verstilling.

 • Bij binnenkomen en weggaan is het dragen van een mondkapje verplicht.

 • Hou svp altijd 1,5 meter afstand van elkaar.

 • Er kunnen maximaal 11 yogi’s tegelijkertijd oefenen (exclusief docent(en)).

Geef een reactie