yoga lessen blerick venlo tegelen velden

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:29 januari 2015
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Wil je een keer meedoen om te ervaren wat yoga lessen blerick venlo tegelen velden voor jou kan betekenen?

Yogalessen zijn er in allerlei verschillende vormen en stijlen. Bij ons yogacentrum kun je kennis maken met diverse zachte, vriendelijke vormen van Yoga en Lu Jong bewegingsleer. Alle Yogalessen worden gegeven met duidelijke instructie en in kleine groepen. De groepen bestaan uit dames en ook uit heren. De leeftijdscategorie is van 16 tot 81 jaar. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Je kunt kiezen uit diverse yoga stijlen. Zo is er altijd een vorm van yoga die bij je past.

Wil je ervaren welke yogavorm bij jouw het beste past op dit moment? Een proefles is dan wellicht iets voor je. Deze les is verblijvend maar wel op afspraak in onze yogastudio te volgen. Mail voor meer informatie of meld je meteen aan voor een proefles.

Er is de hele week van maandag t/m vrijdag de mogelijkheid om aan een vorm van yogales te doen.  Gun jezelf een vast moment van yoga lessen blerick venlo tegelen velden in je week. Doen!

Je kunt op elk moment instormen. Het yoga lesrooster is verdeeld in 3 blokken. Een blok bestaat uit 12 lessen. Een proefles is altijd te volgen, meld je hiervoor aan.

Wees Welkom!