Yogacentrum de Zonnegroet Venlo is aangesloten bij de Venlopas

Mocht je een Venlo pas hebben dan kun je het tegoed van 100,00 (minima) of 75,00 (mantelzorgers) ook besteden in ons yogacentrum.
Je kunt meditatie- of yogalessen afnemen of iets kopen uit onze winkel. Mocht je lessen willen volgen en je tegoed hieraan besteden, neem dan per mail contact met ons op . Stuur in je mail je pasnummer, postcode en huisnummer mee en wat je wilt reserveren of boeken.

Er komt een nieuwe pas voor Venlose minima met een tegoed van honderd euro. Dit geld kan worden besteed bij culturele instellingen, verenigingen of sportclubs. De nieuwe Venlopas komt in de plaats van de huidige Geld Terug Regeling.

Vanaf november kan iedereen die in aanmerking komt de pas met honderd euro tegoed aanvragen. Die kan vervolgens vanaf 1 januari gebruikt worden bij de aangesloten verenigingen, sportclubs en (culturele) instellingen. Doordat het makkelijker wordt hoopt de gemeente meer mensen te bereiken van de doelgroep. 

Mantelzorgers

De gemeente wil de Venlopas breder inzetten dan alleen voor minima. Zo wordt ook het jaarlijkse mantelzorgcompliment vervangen voor een Venlopas met een tegoed van 75 euro. Voorheen kregen mantelzorgers vouchers om in te leveren. Het tegoed op de Venlopas kan vervolgens bij meerdere Venlose ondernemers besteed worden, dus ook bij Yogacentrum De Zonnegroet Venlo.

Geef een reactie