Yogakoek recept

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:29 september 2015
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Een lekkere yogakoek, ideaal om een stukje van te eten na de yogales zodat de verbruikte energie weer aangevuld kan worden.

Benodigdheden:

  • 150 gram kokosolie
  • 150 gram Gula Java (kokosbloemsuiker) of Agave siroop
  • 200 gram speltbloem
  • 2 koffielepels bakpoeder
  • 1 koffielepel koek- of speculaaskruiden
  • 1 kop rozijnen en abrikozen gekweekt
  • 200 gram soja yoghurt

Werkwijze:

  • Laat de gedroogde vruchten een nacht weken en snij ze fijn
  • Smelt de kokosolie en verwarm de oven voor op 180 graden
  • Meng de Gula Java, bakpoeder, kruiden, gemalen vruchten met de kokosolie
  • Voeg als laatste de soja yoghurt toe en klop het beslag luchtig
  • Leg bakpapier in de vorm en doe het beslag erin
  • Bak de koek in het midden van de oven in 30 / 40 minuten gaar
  • De koek blijft vochtig, als de bovenkant bruin is, is de koek klaar.