Je bekijkt nu Zomerstop lessen tot 20 augustus

Zomerstop lessen tot 20 augustus

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:7 juli 2018
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Vrijdag 6 juli de laatste yoga les van dit seizoen gegeven en zo een hele week van leuke afsluitende lessen achter de rug. Ik ben dankbaar dat ik zoveel mooie woorden en cadeaus heb ontvangen, maar dat geven jullie mij iedere week door aanwezig te zijn en als ik naar jullie kijk hoe jullie de houdingen uitvoeren, eigen maken en ervaren.

Mooi ook om te zien dat iedere groep met elkaar begaan is en als er iemand een keer afwezig is, gemist wordt. Dat er voorgesteld wordt om iedere week iets te gaan bakken om bij de thee te nuttigen. Dit geeft toch echt aan dat yoga verbinding met jezelf inhoudt maar ook met de mensen om je heen.

Ik ben dankbaar dat ik jullie mag begeleiden op het yogapad en dat jullie mij ook met regelmaat een lesje leren De komende 6 weken is er geen les. Maar er zal best nog een zomeractiviteit komen. Dit maak ik hier op facebook, op de website www.yogalesvenlo.nl en in de nieuwsbrief bekend.

Mocht je ook het yogapad met ons bewandelen meld je dan aan. Bij voldoende aanmeldingen zal er in de zomerstop een proefles gegeven worden, zodat je kunt kijken of de yogalessen en het centrum bij je passen. Dus heb je belangstelling stuur een e-mail en we nemen contact met je op.

Dan rest me nog de yogi’s een mooie zomerstop te wensen met een beetje zon, een beetje regen en veel liefde.

Om Shanti.