Zomervakantie

Zomervakantie

Het yogacentrum is gesloten t/m 25 augustus. Daarna beginnen we weer met alle lessen. Het aanmelden voor een proefles is mogelijk via de website. Je bent van harte welkom om mee te doen en te ervaren wat yoga en meditatie voor jou kan doen. Je kunt gemakkelijk een proefles reserveren via: https://yogalesvenlo.nl/winkel/proefles/ Je kunt bij het afrekenen aangeven de lessoort en de datum wanneer je de proefles wilt volgen vanaf maandag 26 augustus.

Mocht je op zoek zijn naar yoga, meditatie en ontspanning dan heb je vast op onze website al gelezen dat er diverse vormen zijn. Mocht je niet weten wat bij je past dan is ons advies om een introductiekaart te nemen en de diverse vormen uit te proberen. Je kunt dan 4 lessen meedoen en je ontvangt ook een yogamat erbij. Dit nu voor de actieprijs van €. 49,00

Als je iets besteld via de webwinkel dan wordt deze bestelling wel afgehandeld en verstuurd. Houd er rekening meer dat dit 2 tot 3 werkdagen extra kan duren tijden de zomervakantie. Mocht je het artikel in ons yogacentrum willen afhalen dan is dit na afspraak óók mogelijk.

We wensen je een fijne zomermaanden en zien je graag graag weer in een van onze lessen na de zomerstop.

Om Shanti,
Stefan & Alda & Ellen