Je bekijkt nu Zonder einde geen begin

Zonder einde geen begin

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:23 maart 2019
  • Berichtcategorie:Yoga Nieuws

Huiskamervoorstelling met May Rooijakkers en Herman Verweij bij Yogacentrum De Zonnegroet Venlo

Op zondag 14 april om 10.45 uur ben je van harte uitgenodigd. Om 11.00 uur start het huiskameroptreden met May Rooijakkers en Herman Verweij. May en Herman zijn zelf bewoners van de Hendrikxstraat.

May neemt je mee naar de verschillende levensfasen. Als rasvertelster brengt ze de personages in haar verhalen tot leven.

Herman is dichter en zanger. Hij draagt gedichten voor, geïnspireerd op gebeurtenissen in onze stad en ondersteunt zijn optreden met enkele luisterliedjes.

Na afloop kun je genieten van heerlijke huisgemaakte soep, koffie en thee. Wilt je een kop soep, dan dien je dit bij het reserveren aan te geven.

De voorstelling is gericht op volwassenen en duurt ongeveer een uur. De voorstelling is gratis maar wij vragen een vrijwillige kleine bijdrage van € 3,50 voor de soep en de organisatie van het KUCULOERE-festival op 11 mei.

Voor deze huiskamervoorstelling hebben we maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Graag vooraf aanmelden, zodat we weten hoeveel stoelen we moeten klaarzetten. Reserveer je plaats via:
https://yogalesvenlo.nl/winkel/huiskameroptreden-may-rooijakers-en-herman-verweij/