Buiten oefenen geeft een extra dimensie aan de les. Alle elementen zijn dan aanwezig; ruimte, aarde, lucht, vuur en water. Perfect om yoga te doen, te beleven.

Tijdens de verschillende yogalessen is er alle ruimte om aandacht te geven aan de uitvoering van yogahoudingen. We houden vanzelfsprekend ook rekening  met eventuele lichamelijke beperkingen en/of geestelijke blokkades.

Dru Yoga
In deze les maken we het lichaam los, doen we een Energy Block Release serie of een andere sequentie zoals een Maangroet , Aardegroet of Zonnegroet. We sluiten af met een korte ontspanning.

Lu Jong Tibetaanse yoga
In de les doen we de serie van de 5 elementen en nog 1 van de andere series. We sluiten af met een korte meditatie.

Je kunt per les meedoen en je hoeft geen ervaring te hebben. De les duurt 45 tot 60 minuten. Iedereen die wilt mag meedoen! Wel van te voren aanmelden.

Hoe gaat het organisatorisch?
We verzamelen 10 minuten voor aanvang van de les bij het Clubgebouw van de Viking. Mocht je al eerder hebben deelgenomen aan de buitenles mag je meteen naar het veld lopen en je mat klaarleggen. Bij het clubgebouw is ook een kleine parkeerplaats, mocht je met de auto komen. Je fiets kun je daar ook stallen.

Er is een prachtig uitzicht op de maas en de ondergaande zon op het tijdstip van les. Misschien dat je eerst wat ongemakkelijk voelt, maar ik kan je verzekeren dat het heerlijk is om buiten in yoga te zijn! Ook al zijn er andere mensen misschien om ons heen, op een gegeven moment gaat dat naast je heen. Dat is helemaal bij je zelf zijn! Je ziet, hoort, voelt, ruikt, proeft maar je hoeft er niets mee. Je neemt waar zonder dat het je beïnvloedt.

Als je deelneemt aan de les dien je met het volgende rekening te houden:
– Neem je eigen flesje water mee.
– Neem je yogamatje mee of een grote badhanddoek die je op het gras kunt leggen.
– Neem eventueel een zonnebril mee en smeer je in met zonnecrème.
– Aanmelden / reserveren is verplicht

Houdt de weersverwachtingen in de gaten. Mocht het weer lesgegeven niet toe laten dan wordt de les verplaatst naar het yogacentrum. Je ontvangt dan een 1 uur van te voren een e-mail. Houd dus het weerbericht en je mail in de gaten.

De les gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Mocht de les niet doorgaan dan krijg je het lestegoed teruggestort in je account.

Voorbeeld van een buitenles

Via je account op: www.momoyoga.com/yogalesvenlo vind je nog meer online-lessen om thuis te volgen.