Op de woensdag geven we een Easy Go Yogales. In deze les liggen de accenten elke keer op een ander vlak heeft zodat de les eigenlijk voor iedereen kan aansluiten. Iedereen is welkom om mee te doen. Het is een mooie gelegenheid om met de lesvorm en leraar kennis te maken. 

Ben je lid van het yogacentrum en wil je een familielid of vriend(in) mee willen nemen dan mag dat. De lestijden zullen zijn van 19.30 tot 20.30. We verzamelen om 19.20 tot 19.25 bij het Clubgebouw. Mocht je al eerder hebben deelgenomen aan de buitenles mag je meteen naar het veld lopen en je mat klaarleggen. Bij het clubgebouw is er daar ook een kleine parkeerplaats, mocht je met de auto komen. Je fiets kun je daar ook stallen.

Er is een prachtig uitzicht op de maas en de ondergaande zon op het tijdstip van les. Misschien dat je eerst wat ongemakkelijk voelt, maar ik kan je verzekeren dat het heerlijk is om buiten in yoga te zijn! Ook al zijn er andere mensen misschien om ons heen, op een gegeven moment gaat dat naast je heen. Dat is helemaal bij je zelf zijn! Je ziet, hoort, voelt, ruikt, proeft maar je hoeft er niets mee. Je neemt waar zonder dat het je beïnvloedt.

Als je deelneemt aan de les dienen we met het volgende te rekenen:

– Corona richtlijnen zoals afgegeven door het RIVM.
– Er vindt geen fysiek contact plaats tijdens de les (geen handen schudden,
geen correcties van houdingen door aanraking).
– Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand met elkaar. Ook tijdens het bijeenkomen en
met het weggaan na de les! Ik ben verantwoordelijk en de boete is niet klein.
– Neem je eigen flesje water mee.
– Neem je yogamatje mee of een grote badhanddoek die je op het gras kunt leggen.
– Neem eventueel een zonnebril mee en smeer je in met zonnecrème.
– Meld je aan voor de les via de groepswhatsapp.
– Lestijd van 19.30 tot 20.30.

Houdt de weersverwachtingen in de gaten en je groepsWhatsApp. Als buienradar aangeeft om 19.00 uur dat het gaat regenen wordt de les in het yogacentrum gegeven en via Live-stream via facebook. Ik zal dat dan ook melden via de groepsWhatsApp.

Graag even aanmelden (per whatsapp 0773512851 of email ) voor iedere les. Dit kan tot op de lesdag zelf 12.00 uur ivm het aantal deelnemers. Er dient namelijk per 10 deelnemers, 1 begeleider aanwezig te zijn. Mocht de les binnen zijn dan kunnen er max. 8 deelnemers meedoen. Dit gaat dan op basis van volgorde van aanmelding.

  • DENK AAN:
  • flesje water
  • yogamat
  • zonnebril / petje
  • in te smeren met zonnebrandcrème
  • vestje / dekentje voor eindontspanning
  • goede zin!