DRU YOGA

Dru Yoga, ook wel “yoga van het hart”, is een zachte vorm van een bewegelijke yogales die werkt met series die Energy Block Release (EBR) worden genoemd. De Dru Yogales bestaat uit verschillende onderdelen: klassieke yoga asana’s (houdingen), pranayama (de wetenschap van de ademhaling), mudra’s (handgebaren), positieve affirmaties bekrachtigende visualisaties en een diepe ontspanning. 

dru yoga venlo

LU JONG BEWEGINGSLEER

Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga is ‘meditatie in beweging’. De Tibetaanse bewegingsleer is 8000 jaar oud en werd beoefend door monniken die, ver weg van medische hulp, hiermee zelf hun lichaam én geest gezond hielden. Lu Jong is een meditatieve bewegingsleer. Deze vorm bestaat uit 23 oefeningen die eenvoudig te leren zijn en waarvoor je niet lenig hoeft te zijn.

MINDFULNESS MEDITATIE YOGA NIDRA

Mindfulness Meditatie Yoga Nidra is een combinatie vorm van yoga en mindfulness om naar volledige lichamelijke en geestelijke ontspanning te komen. De les begint met een aantal lichte losmaak oefeningen om het lichaam te ontspannen en energetische blokkades te verhelpen Daarna neem je liggend plaats op je yogamat voor de Yoga Nidra en meditatie- of mindfulness oefeningen.

INDIVIDUELE YOGA

Individuele Yoga is een les op maat voor jou gemaakt. De les bestaat uit een combinatie van yoga, ontspanning en meditatie. Tijdens deze les werken we aan jouw persoonlijke behoefte maar ook aan een mogelijke hulpvraag. Tijdens deze yogales is er alle ruimte om aandacht te geven aan de uitvoering van yogahoudingen. Rekening houdende met eventuele lichamelijke beperkingen en/of geestelijke blokkades.

BEHOEDZAME YOGA

Behoedzame Yoga. Al onze yogalessen zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen. De houdingen worden in verschillende stappen uitgevoerd en aangepast indien er fysieke beperkingen / klachten zijn. Er zijn ook krukjes en stoelen aanwezig zodat men de houdingen ook zittend kan uitvoeren. Juist de diversiteit aan deelnemers, man / vrouw, jong / wat minder jong, maakt een aangename, warme sfeer.
behoedzame yoga
Sluit Menu