Met een doorlopend abonnement koop je een lestegoed. Dit lestegoed heeft een bepaalde geldigheidsduur gekoppeld aan je abonnement. Vanuit het tegoed kun je 1 of meerdere lessen per week reserveren. Is je tegoed op, dan koop je weer nieuw tegoed. Natuurlijk kun je als je een keer extra les wilt volgen ook een losse les kopen.

Het lestegoed geeft dus alle ruimte om aan welke les dan ook deel te nemen. Het reserveringssysteem geeft ook de beschikbare plaatsen aan. Mocht de les vol zitten dan heb je de mogelijkheid om op de wachtlijst van die les te komen. Indien iemand zich dan afmeldt, wordt de plek aan de eerste op de wachtlijst toegewezen. Maak hier gebruik van.

Wil je op een vast dag en tijdstip les volgen dan is het raadzaam om meteen bij aanschaf van het lestegoed de hele serie lessen te boeken.

Aanmelden voor een les kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de betreffende les. Het wijzigen of annuleren van de les kan tot 24 uur van te voren. Daarna kun je de les niet meer wijzigen en wordt deze van je tegoed afgeschreven. Je dient de lessen die bij je tegoed zijn geschreven wel weer zelf in te plannen voor de vervaldatum van het lestegoed.

Mocht je last-minute niet komen en je kunt je via www.momoyoga.com/yogalesvenlo niet meer afmelden dan graag afmelden via WhatsApp anders wachten we totdat je er bent. We gaan ervan uit wie zich aanmeldt dat degene ook naar de les komt. Het is vervelend als je docent en de groep op jou wacht en je komt niet opdagen.

Je doorlopend abonnement wordt automatisch verlengd. Opzeggen dient te gebeuren 4 lesweken voor de einddatum van je abonnement per mail. Er is geen restitutie mogelijk van het lesgeld bij voortijdige beëindiging van het abonnement of het niet opmaken van lestegoed.

7 dagen voor het einde van de looptijd van je lestegoed krijg je een herinneringsmail om de eventuele lessen nog te boeken en om je abonnement (product) opnieuw te verlengen en te betalen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om van abonnement te wisselen en voor een andere vorm van betaling te kiezen. Bijvoorbeeld om van een doorlopend 3 maanden abonnement naar een jaarabonnement met maandelijkse incasso te gaan.

Doorlopend jaarabonnement (gespreide betaling over 12 kalendermaanden)
• 1 les per week €. 37,50 p/m (36 lessen in 52 weken, 12,50 per les)
• Onbeperkt lessen €. 59,50 p/m 

Doorlopend abonnement (betaling in 1 keer)
• 12 lessen in maximaal 12 lesweken €. 153,00 (12,75 per les)
• 18 lessen in maximaal 36 lesweken €. 252,00 (14,00 per les)
• 36 lessen in maximaal 36 lesweken €. 432,00 (12,00 per les)

In je persoonlijke account op Momoyoga.com/yogalesvenlo kun je precies zien de geboekte en de nog te volgen yogalessen waarvoor je ingeschreven staat. Ook zie je daar de verval datum van je tegoed staan. Mocht er een landelijk besluit zijn, dat we geen les mogen geven dan worden de abonnementen gepauzeerd. 

Daarnaast indien zich medische en/of lichamelijke problemen voordoen die van invloed kunnen zijn op het beoefenen van yoga (denk aan verhoogde/verlaagde bloeddruk, knieproblemen, nek- en rugklachten, enz.), meldt dit dan vóór aanvang van de les aan je docent. Als cursist neem je altijd op eigen verantwoording deel aan de lessen.