Met een doorlopend abonnement koop je een lestegoed. Dit lestegoed heeft een bepaalde geldigheidsduur gekoppeld aan je abonnement. Vanuit het tegoed kun je 1 of meerdere lessen per week reserveren. Is je tegoed op, dan koop je weer nieuw tegoed. Natuurlijk kun je als je een keer extra les wilt volgen ook een losse les kopen.

Het lestegoed geeft dus alle ruimte om aan welke les dan ook deel te nemen. Het reserveringssysteem geeft ook de beschikbare plaatsen aan. Mocht de les vol zitten dan heb je de mogelijkheid om op de wachtlijst van die les te komen. Indien iemand zich dan afmeldt, wordt de plek aan de eerste op de wachtlijst toegewezen. Maak hier gebruik van.

Wil je op een vast dag en tijdstip les volgen dan is het raadzaam om meteen bij aanschaf van het lestegoed de hele serie lessen te boeken.

Aanmelden voor een les kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de betreffende les. Het wijzigen of annuleren van de les kan tot 24 uur van te voren. Daarna kun je de les niet meer wijzigen en wordt deze van je tegoed afgeschreven. Je dient de lessen die bij je tegoed zijn geschreven wel weer zelf in te plannen voor de vervaldatum van het lestegoed.

Je doorlopend abonnement wordt automatisch verlengd. Opzeggen dient te gebeuren 4 lesweken voor de einddatum van je abonnement per mail. Er is geen restitutie mogelijk van het lesgeld bij voortijdige beëindiging van het abonnement of het niet opmaken van lestegoed.

In je persoonlijke account op Momoyoga.com/yogalesvenlo kun je precies zien de geboekte en de nog te volgen yogalessen waarvoor je ingeschreven staat. Ook zie je daar de verval datum van je tegoed staan. 

Daarnaast indien zich medische en/of lichamelijke problemen voordoen die van invloed kunnen zijn op het beoefenen van yoga (denk aan verhoogde/verlaagde bloeddruk, knieproblemen, nek- en rugklachten, enz.), meldt dit dan vóór aanvang van de les aan je docent. Als cursist neem je altijd op eigen verantwoording deel aan de lessen.