Wees welkom om een kijkje te nemen in onze Yoga web- winkel. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van Yogamatten, Yogatassen, Meditatiekussens, Yogi Tea en cadeau- artikelen. Je kunt ook yoga oefenkaarten downloaden voor thuisgebruik of in de yoga les.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje kijk dan eens bij onze cadeau artikelen. Een mooie chakrakaars, zoutlamp of boeddha beeld. Maar ook het Ohm teken als wanddecoratie is een leuk geschenk voor iemand anders of jezelf!

Daarnaast hebben we ook een assortiment in geurproducten zoals wierook, kaarsen en olie. Maar ook zoutlampen of mooie grandfoulards te gebruiken als sprei of wanddecoratie zijn te koop. Ook voor de gezonde leefstijl producten zoals olie, zeep en parfum kun je bij ons terecht.

Ook voor thee kun je terecht. Wij hebben Yogi Tea en Shoti Maa thee in ons yogacentrum en webshop. Voor iedereen een goede kop (biologische) thee op het juiste moment.

We streven ernaar je bestelling binnen 24 uur te verzenden en je kunt afrekenen via iDeal. Alles direct geleverd uit eigen voorraad. De oefenkaarten zijn te downloaden.

Je kunt de artikelen ook bekijken en ophalen in ons yogacentrum. Dit kan op afspraak (bel/whatsapp naar: 077-3512851)