Wees welkom om een kijkje te nemen in onze Yoga web- winkel. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van Yogamatten, Yogatassen, Meditatiekussens, Yogi Tea en cadeau- artikelen. Je kunt ook yoga oefenkaarten downloaden voor thuisgebruik of in de yoga les.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje kijk dan eens bij onze cadeau artikelen. Een mooie chakrakaars of boeddha beeld. Maar ook het Ohm teken als wanddecoratie is een leuk geschenk voor iemand anders of jezelf!

Daarnaast hebben we ook een assortiment in geurproducten zoals wierook, kaarsen en olie. Maar ook zoutlampen of mooie grandfoulards te gebruiken als sprei of wanddecoratie zijn te koop. Ook voor de gezonde leefstijl producten kun je bij ons terecht.

Ook voor een lekkere kop Yogi Tea kun je terecht. Wij hebben een groot assortiment Yogi Tea in ons yogacentrum en webshop. Voor iedereen een goede kop (biologische) thee op het juiste moment.

We streven ernaar je bestelling binnen 24 uur te verzenden en je kunt afrekenen via iDeal. Alles direct geleverd uit eigen voorraad. Vanaf een bestelwaarde van €.50,00 is de verzending gratis. De oefenkaarten zijn te downloaden.

Je kunt de artikelen ook ophalen bij ons yogacentrum. Dit kan op afspraak of 15 minuten vóór en na de lessen. Graag wel je bestelling via de web-winkel plaatsen en afrekenen.

Mocht je naar een artikel opzoek zijn dat nog niet in de web-winkel is opgenomen neem dan contact op. Vaak kunnen wij dit wel snel leveren door goede contacten met onze leveranciers.

 • Lessen

  Lessen (6)

  Mocht je kennis wilt maken met ons yogacentrum en de diverse yogavormen of de Mindfulness met boeddhistische meditatieles die wij aanbieden dan kun je gebruik maken van een proefles of een introductiekaart yoga. Als je besluit bij ons les te nemen dan kun je kiezen uit diverse abonnementen en strippenkaarten. Bij de abonnementen ben je verzekerd van een plek op…
 • Meditatiekussen

  Meditatiekussen (8)

  RONDE EN HALVE MEDITATIEKUSSENS Wat uniek is aan de ronde en halve meditatiekussens is dat ze verstelbaar zijn in hoogte en een rits helemaal rondom de onderkant hebben waardoor je de stevige canvas hoes écht makkelijk af kunt nemen voor b.v. een wasbeurt. Bovendien zijn alle kussens gevuld met biologisch boekweitkaf. MEDITATIE BANKJES Sommige mensen zitten gemakkelijk in kleermakerszit, maar…
 • Workshops en evenementen

  Workshops en evenementen (5)

  Met veel plezier organiseren we regelmatig workshops,  activiteiten en evenementen in ons yogacentrum. We hebben een aantal vaste workshops maar daarnaast ook wisselende activiteiten en evenementen.
 • Yogamat

  Yogamat (19)

  Je bent klaar voor je eigen yoga mat. Het is natuurlijk veel hygiënischer dan een oefenmat van je Yogastudio. Wellicht wil je ook thuis een eigen Yoga beoefening opbouwen. Dus je gaat op zoek naar jouw persoonlijke yogamat! Als je je gaat oriënteren, kom je tot de ontdekking dat er heel veel verschillende Yogamatten bestaan. Heel veel. Dan lijkt kiezen…
Sluit Menu
×

Winkelmand