Wees welkom om een kijkje te nemen in onze Yoga web- winkel. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van Yogamatten, Yogatassen, Meditatiekussens, Yogi Tea en cadeau- artikelen. Je kunt ook yoga oefenkaarten downloaden voor thuisgebruik of in de yoga les.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje kijk dan eens bij onze cadeau artikelen. Een mooie chakrakaars, zoutlamp of boeddha beeld. Maar ook het Ohm teken als wanddecoratie is een leuk geschenk voor iemand anders of jezelf!

Daarnaast hebben we ook een assortiment in geurproducten zoals wierook, kaarsen en olie. Maar ook zoutlampen of mooie grandfoulards te gebruiken als sprei of wanddecoratie zijn te koop. Ook voor de gezonde leefstijl producten zoals olie, zeep en parfum kun je bij ons terecht.

Ook voor thee kun je terecht. Wij hebben Yogi Tea en Shoti Maa thee in ons yogacentrum en webshop. Voor iedereen een goede kop (biologische) thee op het juiste moment.

We streven ernaar je bestelling binnen 24 uur te verzenden en je kunt afrekenen via iDeal. Alles direct geleverd uit eigen voorraad. De oefenkaarten zijn te downloaden.

Je kunt de artikelen ook bekijken en ophalen in ons yogacentrum. Dit kan op afspraak (bel/whatsapp naar: 077-3512851) of 15 minuten vóór en na de lessen. Vaak is het yogacentrum op donderdag en zondag van 13.00 tot 16.00 geopend en kun je zo binnenlopen. Je kunt pinnen bij ons.

 • Lessen

  Lessen (6)

  Mocht je kennis wilt maken met ons yogacentrum en de diverse yogavormen of de meditatieles die wij aanbieden dan kun je gebruik maken van een 3 proeflessen of een introductiekaart van 4 lessen + gratis yogamat. Als je besluit bij ons les te nemen dan kun je kiezen uit diverse abonnementen en strippenkaarten. Bij de abonnementen ben je verzekerd van…
 • Meditatiekussen

  Meditatiekussen (8)

  RONDE EN HALVE MEDITATIEKUSSENS Wat uniek is aan de ronde en halve meditatiekussens is dat ze verstelbaar zijn in hoogte en een rits helemaal rondom de onderkant hebben waardoor je de stevige canvas hoes écht makkelijk af kunt nemen voor b.v. een wasbeurt. Bovendien zijn alle kussens gevuld met biologisch boekweitkaf. MEDITATIE BANKJES Sommige mensen zitten gemakkelijk in kleermakerszit, maar…
 • Yogamat

  Yogamat (9)

  Je bent klaar voor je eigen yoga mat. Het is natuurlijk veel hygiënischer dan een oefenmat van je Yogastudio. Wellicht wil je ook thuis een eigen Yoga beoefening opbouwen. Dus je gaat op zoek naar jouw persoonlijke yogamat! Als je je gaat oriënteren, kom je tot de ontdekking dat er heel veel verschillende Yogamatten bestaan. Heel veel. Dan lijkt kiezen…