Wees welkom om een kijkje te nemen in onze Yoga web- winkel. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van Love Generation Yogamatten, Yogatassen, Meditatiekussens. Je kunt ook yoga oefenkaarten downloaden voor thuisgebruik of in de yoga les.

Love Generation

Meer dan 15 jaar is Love Generation hét Nederlandse yoga- en meditatie merk. Ervaren yogi’s ontwikkelen met liefde, passie en respect voor de omgeving een kwalitatieve collectie yogamatten en meditatiekussens. Je ziet en voelt dat top kwaliteit en briljant design centraal staan in het productontwerp.

De producten hebben een perfecte kleur-afstemming. Hierdoor kan je stijlvolle sets combineren, met een luxe uitstraling voor het ultieme “feel good” gevoel.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje kijk dan eens bij onze cadeau artikelen. Een mooie chakrakaars, zoutlamp of boeddha beeld. Maar ook het Ohm teken als wanddecoratie is een leuk geschenk voor iemand anders of jezelf!

Daarnaast hebben we ook een assortiment in geurproducten zoals wierook, kaarsen en olie. Maar ook zoutlampen of mooie grandfoulards te gebruiken als sprei of wanddecoratie zijn te koop. Ook voor de gezonde leefstijl producten zoals olie, zeep en parfum kun je bij ons terecht.

Ook voor thee kun je terecht. Wij hebben een fijn assortiment van Yogi Tea in ons yogacentrum en webshop. Voor iedereen een goede kop (biologische) thee op het juiste moment.

We streven ernaar je bestelling waarvan de artikelen op voorraad zijn binnen 48 uur te verzenden en je kunt afrekenen via iDeal. De oefenkaarten zijn te downloaden.

Je kunt de artikelen ook bekijken en ophalen in ons yogacentrum. Dit kan op afspraak (bel/whatsapp naar: 077-3512851)