Algemene informatie

 

Waar dien je rekening mee te houden?

  • Als je een eigen yogamat hebt, neem deze dan mee anders kun je er eentje bij ons kopen. In verband met het corona protocol mogen wij geen matjes en toebehoren uitlenen.
  • Neem een deken mee voor de eindontspanning en eventueel een meditatiekussen om op te zitten.
  • Trek makkelijk zittende kleren aan en neem een trui of vestje mee voor aan het einde v.d. les.
  • Eet tot 2 uur voor de les een lichte maaltijd of tot 4 uur een gewone maaltijd.
  • Drink tijdens en na de les voldoende water of thee. (thee staat voor je klaar, neem een flesje water mee)
  • De deur is 5 á 10 minuten voor aanvang van de les geopend. Je bent dan welkom om een kop thee te nemen en in de yogazaal je mat klaar te leggen en te wachten totdat de les begint.

Wees vooral vriendelijk voor je zelf in de les. Naar alle waarschijnlijkheid kost het enige tijd om het lichaam, adem en geest te laten wennen aan alles wat er in de les voorbijkomt. We werken op allerlei lagen. Heb vooral veel plezier en stel je zelf niet teveel verwachtingen.

Abonnement informatie

 

Met je (proef)abonnement of strippenkaart kun je 1 of meerdere lessen per week reserveren. Is je tegoed op, dan verleng je je abonnement eerder of koop je een nieuwe strippenkaart en heb je weer nieuw tegoed.

Wil je op een vast dag les volgen dan is het raadzaam om meteen bij aanschaf van het abonnement de hele serie lessen te boeken.

Het wijzigen of annuleren van de les kan tot 24 uur van te voren. Daarna kun je de les niet meer wijzigen en wordt deze van je tegoed afgeschreven.

Het abonnement wordt automatisch verlengd. Opzeggen dient te gebeuren 4 lessen voor de einddatum van je abonnement. Er is geen restitutie mogelijk van het lesgeld bij voortijdige beëindiging van het abonnement.

Voor het reserveren gebruiken wij Momoyoga. Wil je in de toekomst eenvoudig en snel een les reserveren via je telefoon, download dan de Momoyoga app voor iOS of Android.

voordelen van yoga
Op onze nieuwsbrief abonneren
Abonneer op onze nieuwsbrief en blijft zo op de hoogte van onze activiteiten.