Oh, hallo daar 👋
Leuk je te ontmoeten.

Schrijf je in om elke maand geweldige informatie te ontvangen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Algemene informatie

 

Waar dien je rekening mee te houden?

  • De deur is ongeveer 10 minuten voor aanvang van de les geopend. Je bent dan welkom om samen een kop thee te drinken. Ook mag je de yogazaal ingaan om je mat klaar te leggen en in stilte te wachten totdat  de les begint.
    Als je een eigen yogamat hebt, neem deze dan mee anders kun je er eentje bij ons kopen.
  • Trek makkelijk zittende kleren aan en neem een trui of vestje mee voor aan het einde v.d. les.
  • Eet tot 2 uur voor de les een lichte maaltijd of tot 4 uur een gewone maaltijd.
  • Drink tijdens en na de les voldoende water. 
    (neem een flesje water mee)
  • Geen tassen, jassen, schoenen, telefoon in de yogazaal. (er is voldoende opbergmogelijkheid)
  • Ben kalm en stil in de yogazaal. 

Wees vooral vriendelijk voor je zelf in de les. Naar alle waarschijnlijkheid kost het enige tijd om het lichaam, adem en geest te laten wennen aan alles wat er in de les voorbijkomt. We werken op allerlei lagen. Heb vooral veel plezier en stel je zelf niet teveel verwachtingen.on

Abonnement informatie

 

Met je abonnement kun je 1 of meerdere lessen per week reserveren. Is je tegoed op, dan verleng je je abonnement eerder en heb je weer nieuw tegoed.

Wil je op een vast dag les volgen dan is het raadzaam om meteen bij aanschaf van het abonnement de hele serie lessen te boeken.

Het wijzigen of annuleren van de les kan tot 24 uur van te voren. Daarna kun je de les niet meer wijzigen en wordt deze van je tegoed afgeschreven.

Het abonnement wordt automatisch verlengd. Opzeggen dient te gebeuren 4 lessen voor de einddatum van je abonnement. Er is geen restitutie mogelijk van het lesgeld bij voortijdige beëindiging van het abonnement.

Voor het reserveren gebruiken wij Momoyoga. Wil je in de toekomst eenvoudig en snel een les reserveren via je telefoon, download dan de Momoyoga app voor iOS of Android.

voordelen van yoga